Colectie Machete DeAGOSTINI - Poze, Date Tehnice Machete, Discutii, Etc.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum juniorul meu le colectioneaza, le am pe toate. Nu pot sa nu remarc totusi proasta calitate a machetelor, bara de protectie care pica e ceva obisnuit, Dacia 1100 are rotile blocate..etc. La 24.90 lei speram la ceva mai bun. Un Ferrari by Burago costa 30 lei sau 45 lei varianta cu sunet si lumini in faruri si nici izbit de ceva nu ramane fara vopsea.
    Pacat ca Burago nu scoate si Olcit, Dacia 1300, Aro10....

Comment

• astazi am ramas blocat...am coborat din bloc pe la 10 si surpriza ..in cutia postala gasesc atentionarea de la posta ca mi-au sosit masinile. trebuiau sa imi ajunga in jurul datei de 25. mi-au venit mai repede cu 2 saptamani. deci in 2 saptamani 2 colete...baieti buni astia de la deagostini

Comment

• trebuia sa le refuzi si sa ceri sa ti le trimita peste alte doua saptamani )
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Masini de Legenda nr. 20 – Aro 10

La inceputul anilor 70 datorita avantului tehnologic din Romania acelei vremi, a crizei petroliere pe plan mondial, s-a nascut necesitatea unei masini cu un consum scazut de carburant.

Cum Romania era o tara agricola, era nevoie de o masina pentru teren accidentat, fiabila, insa care sa consume mai putin decat predecesorul Aro 240. Astfel a luat nastere proiectul Aro 10.

Dupa o colaborare stransa intre uzinele Dacia si cele Aro de la Campulung Muscel, dupa doar doi ani de studii, s-a nascut noul model Aro cu motor de 1.4 l imprumutat de la Dacia 1300. Desi prototipurile fusesera testate si gata de productie inca din 1977, doar in 1980 Aro 10 a iesit de pe portile fabricii, datorita cererii foarte mari de la export pentru vechiul model Aro 240.

Inca de la debut Aro 10 a cunoscut succesul atat pe plan intern – datorita faptului ca nu se astepta la cumpararea lui ca in cazul Daciei unde se astepta si 5 ani – cat si pe plan extern.
          Pentru cei ce nu stiu, Aro 10 s-a vandut pe pietele din Anglia (singurul model vandut in regat), sub denumirea de Dacia Duster(va suna cunoscut?)
          Attached Files
          sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• Urmatorul numar, nr 21 va apare la chioscuri pe data de 04 iulie 2012 si va contine o macheta …Dacia 1309

Comment

• Super tare aro 10 abia astept sa-mi vina coletul

Comment

• a aparut numarul 21 al colectiei stie cineva?

Comment

• @ Alex , astazi a aparul numarul 21 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1309
                  Attached Files

Comment

• E bine ca apar cat mai multe modele de masini romanesti. Stie cineva ce mai urmeaza

Comment

• Ieri am ridicat coletul cu cele doua machete (Aro 10 si Dacia 1309) de la posta.

Numarul 22 al reviste Masini de Legenda va apare la chiscuri in data de 18 iulie 2012 si va contine o macheta Vaz 2109 Lada Samara.

Comment

• Deja mi s-a umplut primul biblioraft o sa fie in colet altul?

Comment

• nu are careva o macheta dacia 1300 din seria de test la vanzare?,,,,sau pot oferi o macheta de logan sigilata la schimb!!!!!

Comment

• Macheta din aia de 11 lei pe una care costa 24.90 lei? Best deal!

Pana la urma cate numere va avea colectia asta? Initial erau programate 19 aparitii+1 surpriza.

Comment

• de fapt ambele costa la fel 12 lei..daca e sa vb doar ca sa ne aflam in treaba ....

Comment

• Dacia 1310 s-a vandut la 11,90 ca pret promotional, pretul normal fiind 24,90 lei.
                                Dacia 1310 nu mai exista la vanzare, Loganul ala de 11.90 lei e pe la toti dealerii autorizati.
                                Zi cate threaduri ti s-au inchis pe motiv de bisnita. Daca tot e de vorbit ca sa ne aflam in treaba.
                                Zi cu cat vindeai si machetele de Dacia 1310.

de fapt ambele costa la fel 12 lei..daca e sa vb doar ca sa ne aflam in treaba ..
                                De aia o dai cu dublu?
                                Last edited by mr.K; 9 July 2012, 11:47.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google