La asta ma gandeam si eu D-FENS, dar eu astept sa ajunga vitrina mai intai... Am deschis abonamentul putin mai tarziu si mai am de asteptat 2 colete pana sa primesc vitrina.
Colectie Machete DeAGOSTINI - Poze, Date Tehnice Machete, Discutii, Etc.
Collapse
X
-
A aparut numarul 33 al colectiei Masini de Legenda, o alta ruseasca VAZ 2107 sau Lada Riva cum mai este cunoscuta.Attached FilesLast edited by florin.fanatik; 22 December 2012, 16:59.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Baieti , pt cei cu abonament mi se pare normal ca primesc raftul gratiut , dar pt cei ce nu aveti abonament nu vi se pare prea mult 180 de (+ eventual taxe dupa cum spunea un baiat mai sus) pentru 3 rafturi ? Cu 150 de lei va faceti din lemn 2 rafturi cu geam cu tot frumos si cu o lumina deasupra sau ceva si da si mai bine decat raftul acela de plastic . si vi le faceti si mai mari incat sa incapa toate masinutele . Am zis si eu in speranta ca poate e o idee mai buna . eu asa as fi facut . Personal regret ca nu am achizitionat toata colectia . M-am oprit dupa primele 3 masini . Va salut .
Comment
-
Originally posted by NOL View Poste cam scump, eu desi am abonament cred ca nu o sa mai primesc alta vitrina gratis la fel a fost si cu biblioraftul. Din cate am inteles o sa fie 60 de machete adica doua vitrine pline, o sa vedem
Comment
Comment