Colectie Machete DeAGOSTINI - Poze, Date Tehnice Machete, Discutii, Etc.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La asta ma gandeam si eu D-FENS, dar eu astept sa ajunga vitrina mai intai... Am deschis abonamentul putin mai tarziu si mai am de asteptat 2 colete pana sa primesc vitrina.
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• Asa am facut si eu.Am asteptat vitrina si apoi am telefonat la ei sa le spun ca renunt de acum incolo.Cand voi vedea vreo macheta la chiosc si-mi place,o voi cumpara.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• deocamdata nu vreau sa renunt sper la cat mai multe masini romanesti.

Comment

• vand toate romanestile aparute pana acum 12 la nr+vitrina. 360 ron doar in bucuresti

Comment

• noutati ceva?

Comment

• A aparut numarul 33 al colectiei Masini de Legenda, o alta ruseasca VAZ 2107 sau Lada Riva cum mai este cunoscuta.
              Attached Files
              Last edited by florin.fanatik; 22 December 2012, 16:59.

Comment

• A primit cineva coletul 31 sau vine dupa sarbatori

Comment

• coletul 31? mai dureaza pana ajungem la acel colet, ca sa iti vina coletul 31 trebuie sa ai in jur de 60 de masinute

Comment

• Azi am primit coletul cu nr 16

Comment

• Astazi am ridicat si eu coletul cu numerele 32 si 33.

Urmatorul numar al revistei Masini de Legenda, nr 34 va aparea in data de 3 ianuarie 2013, impreuna cu o macheta …Fiat 126p

Comment

• La multi ani pasionatilor de machete

Comment

• fie ca anul cel nou sa aduca cat mai multe machete romanesti
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Baieti , pt cei cu abonament mi se pare normal ca primesc raftul gratiut , dar pt cei ce nu aveti abonament nu vi se pare prea mult 180 de (+ eventual taxe dupa cum spunea un baiat mai sus) pentru 3 rafturi ? Cu 150 de lei va faceti din lemn 2 rafturi cu geam cu tot frumos si cu o lumina deasupra sau ceva si da si mai bine decat raftul acela de plastic . si vi le faceti si mai mari incat sa incapa toate masinutele . Am zis si eu in speranta ca poate e o idee mai buna . eu asa as fi facut . Personal regret ca nu am achizitionat toata colectia . M-am oprit dupa primele 3 masini . Va salut .

Comment

• e cam scump, eu desi am abonament cred ca nu o sa mai primesc alta vitrina gratis la fel a fost si cu biblioraftul. Din cate am inteles o sa fie 60 de machete adica doua vitrine pline, o sa vedem

Comment

• Originally posted by NOL View Post
                                e cam scump, eu desi am abonament cred ca nu o sa mai primesc alta vitrina gratis la fel a fost si cu biblioraftul. Din cate am inteles o sa fie 60 de machete adica doua vitrine pline, o sa vedem
                                Ziceam in aczul in care vor fi peste 90 . Si chiar asa cu 120 de lei in faci ceva frumos .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google