Colectie Machete DeAGOSTINI - Poze, Date Tehnice Machete, Discutii, Etc.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Numarul 34 al revistei Masini de Legenda, aparuta pe 3 ian 2013, o macheta italiana sau poloneza… Polski Fiat 126p.
    Attached Files
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• Totusi ce se intampla ca eu din luna decembrie nu am mai primit nici un colet cu numerele 32 si 33?
      Tractorul merge cu motorina,masina merge cu benzina!

Comment

• Suna la ei si explicale ca nu ai primit numerele respective. Altceva nu stiu ce ai putea sa faci...

Comment

• Cam asta-i singura solutie.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Am sunat la ei cu toate ca am primit mail pe 28 decembrie cum ca s-ar fi livrat coletul la posta.La posta nu au primit nimic nici in ziua de azi cu toate ca le-am dat si nr coletului de la DeAGOSTINI.
            Tractorul merge cu motorina,masina merge cu benzina!

Comment

• Mai suna-i,alta solutie eu nu vad.Daca ar fi plecat pachetul de la ei,cei de la Posta l-ar fi avut.Eu eram anuntat de Posta daca intarziam cateva zile sa ridic coletul.Cred ca trebuie sa ai rabdare,la noi lucrurile se misca prost sau deloc.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Nu va impacientati am intrebat si eu azi la posta si au zis ca abia de maine in colo vor incepe sa soseasca coletele cu machetele.
                Captain of the black pearl

Comment

• maine e inchis la posta))))

Comment

• Pardon maine este deschis pana la ora 14:00 la oficiile postale dar pentru ca au program scurt vor trimite avizele de luni incolo.
                    Last edited by GFN; 11 January 2013, 22:21.
                    Captain of the black pearl

Comment

• Urmatorul numar al revistei Masini de Legenda, nr 35 va aparea in data de 16 ianuarie 2013…surpriza – Dacia 500 Lastun

Comment

• Si mie coletul cu nr 32 si 33 nu mi-a venit. am sunat la ei si mi-au zis ca l-au trimis mi-au dat si un numar de inregistrare de la posta. Am fost la posta si surpriza: cei de acolo au zis ca nu au primit nici un colet si nici nu au trimis inapoi. Deci in concluzie coletul meu a disparut.

Comment

• sunt curios cum va arata lastunul

Comment

• S au scumpit machetele cu 1 leu. Urmatoarea va fi GAZ ZIM 12.

Comment

• Maine poate ajung la posta sa ridic si eu coletul cu fiatu si lastunu + vitrina cadou

Deja ma gandesc sa renunt la abonament si sa cumpar doar machetele care imi plac, sunt prea multe rusesti bagate de umplutura.

Comment

• ei si tu acum .... doar a fost sora cea mare de la rasarit )
                                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google