Colectie Machete DeAGOSTINI - Poze, Date Tehnice Machete, Discutii, Etc.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Conform site-ului autosworld, urmatorul numar de la Eaglemoss Ferrari Collection, Nr 2 va aparea la chioscuri pe 11 martie 2013 si va contine un Ferrari FXX (conform colectiei din Rusia). Pret nr.1 : 5.90 lei, nr.2: 9.90 lei, iar restul numerelor vor costa : 19.90 lei.
    Last edited by florin.fanatik; 4 March 2013, 20:55.
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• exista variante cum ca nr doi ar fi 19.90 ron,,,, altii zic ca va fi 9.90 ron , nimic oficial pana acum

Comment

• E sigura data ca urmatorul numar va aparea pe 11, la machetele Ferrari?

Comment

• Numarul 39 al revistei Masini de Legenda, aparut azi 13 martie 2013, vine sa ne completeze colectia de masini autohtone cu modelul ARO 244.
          Attached Files

Comment

• numarul 2 de la ferrari apare maine 100% la 9.99 ron...de la nr 3 pretul va fi de 19.99 ron!! colectia are 11 numere!

Comment

• Super aro, unde mai pui ca 8 din 10 masini fabricate mergeau la export. Acu am ajuns sa nu mai stim sa facem nimic. PACAT

Comment

• A aparut numarul 2 al revistei Ferrari Collection, oferita de Eaglemoss, la pretul de 9,9 lei, care contine o frumoasa macheta Ferrari FXX.
                Attached Files

Comment

• 3 zile am alergat dupa aceasta macheta. Dar a meritat.

Cand apare urmatorul numar de la Ferrari ?
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Urmatorul numar al colectiei va apare in data de 26.03.2013...ramane de vazut daca vor respecta aceasta data.

Mai atasez cateva poze, o macheta foarte reusita...
                    Attached Files
                    Last edited by florin.fanatik; 15 March 2013, 14:15.

Comment

• Eu prin Timisoara nu am reusit sa gasesc aceasta revista am fost pe la vreo 5 chioscuri si la unu ce vinde ziare in intersectie si nimic.
                      Pare foarte draguta, ar fi fost mai faina pe culoarea rosie, dar pacat ca nu o gasesc....

Comment

• Am gasit-o la chioscuri joi, se dadea ca painea calda . Pret 9,90 lei !

Comment

• Numarul 40 al colectiei Masini de legenda, va apare la chiscuri in data de 27.03.2013, si va contine o macheta Dacia 1310.

Comment

• Am reusit si eu pana la urma, sa pun mana pe macheta FXX Deabea astept Daciana 1310

Comment

• Oare ce dacia 1310 pun, sau mai precis din ce an de fabricatie

Comment

• 1300 a fost deja. 1310 va fi probabil cea cu "ochelari grosi" si jante canada.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google