Nebun Cu Logan 1.4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu o dau la intors....Eu am zis doar sa nu o scoti din viteze ....Si facem altcumva iti umplu portbagaju cu bere daca e asa cum zici tu ....Si tu mil umpli mie cu suc....Ce zici....Cu prima ocazie cand ajung in tm te voi suna
    Last edited by Seba; 20 May 2008, 10:25.

Comment

Ma da de ce tot insistati voi pe scos din viteze ce daca o scoate pe liber si ii da drumu la vale consuma mai putin decat in frana de motor nu?

sigpic

Comment

Originally posted by blackufo View Post
        Imi cer scuze ca intervin in tacamul vostru dar am reusit performanta ca in decurs de 3 ani sa am si un logan de 1,4 si un logan MCV, la 1,4 la mers normal 3 pers. + bagaje in drum spre mare am scoso in 8-8,5l la MC V va spun cand vin de la mare.......
        8-8.5 % ? Ce inseamna mers normal la tine ? La mine la 120 km/h papa 7-7.2
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Interesanta treaba cu 1.6 16V consum de sub 4,5%. Eu cel mai mic consum la un benzinar l-am vazut la un 1.4 (4,7%) consum facut cu ajutorul CB, ala iti arata cum sa mergi sa scoti recorduri )

Comment

4.5 e greu de scos, dar nu imposibil. Mergi cu 70-80 in tr5 si cam atata consuma. Eu am fost surprins ca 1.6mpi a consumat sub 6% mergand cu maxim 100-110km/h si fara depasiri scurte...La 100km/h constant, daca ai noroc sa n-ai trafic, scoti 5,5%
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Confirm pentru 1,6.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Ar fi interesant de facut un sondaj, sa vedem cati cred treaba asta cu 4,5% consum la un 16V. Din cate am citit , departe de tot ce au scos altii (cu unele mici aberatii care nu le-a inghitit nimeni).
                Eu sunt in dubii...CB ala nu minte oare?

Comment

@dani87: e ok si cum zici tu cu bere si suc. Nu vreau decat sa demonstrez ca se poate pt ca am mai demonstrat-o deja. Daca nu as fi scos atata nu as fi scris aici.
                  sigpic

Comment

Originally posted by FLORIN77 View Post
                    8-8.5 % ? Ce inseamna mers normal la tine ? La mine la 120 km/h papa 7-7.2
                    pai gandeste-te ca omu` a scos consumul asta cu un MCV de 1.4, deci cred ca e posibil sa fie asa de mare....
                    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• haideti ca am revenit cu niste filmulete... momentan va pun doar unu ca daca le pun pe toate 3 sariti in aer...

sigpic

Comment

• Nu cred ca sare nimeni in aer. Ai facut si retur pe acelasi traseu??? Ca se vede clar, mai mult de juma' de portiune ai mers la vale.

Comment

• Off octaviane ce rau esti vale e impropriu zis , da mai am niste filme o sa le pun se vede si pe drum drept si consum de 0.0 chiar si in panta

in filmuletu asta am puso in frana de motor in varfu ``dealului`` si se vede cand opresc filmarea consumul tot 0.0 era dar deja eram in panta si aveam doar 60la ora... deci normal ca trebuia sa accelerez ca sa pot urca nu?

consum instant diverse situatii mers normal...

oricum ideea filmuletelor e ca se vede clar ca-n frana de motor e consum 0.0 deci sa zicem ca calcultatorul nu arata cu 2zeciamale deci in cel mai rau consumul ar fi 0.09 pe cand la relanti/cu ea scoasa din viteza consumul tinde spre 2litri la suta...

si apropo octaviane dannyel zicea de coborarea unei vaii fara a consuma un strop deci te rog nu fii carcotas si nu-mi cauta mie nod in papura
                          Last edited by SoNyKeL; 20 May 2008, 21:36.

sigpic

Comment

• Acuma nu prea inteleg ce vrei tu sa zici, sa demonstrezi... consuma zero si la deal? si ca sa fiu un pic rau nu cumva se genereaza benzina in rezervor de pe undeva in timpul mersului? e clar ca in frana de motor consumul e spre zero, dar sa nu exageram si sa ducem totul spre limite... benzinarul papa frate, deci nu mere...
                            sfatul meu: verifica computerul de bord, ai o eroare!
                            1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• Gata ma retrag din discutia asta ptr ca uni dintre voi nu pricep si punct
                              Vroiam sa demonstrez ca in frana de motor consumul e cu muuult mai mic decat daca ai merge pe libe , in frana de motor consumul e sub 0.1litri.... iar sub o anumita turatie este 0 clar ptr ca ecu injectie comanda asta...
                              si da si in deal ai consum 0 doar ca in frana de motor iti va murii motorul daca nu-l turezi deci depinde cat de deal e dealu ce dracu faceti atat pe ``ma abtin``

sigpic

Comment

• Consum instant

Cuget la ceva...
                                Mai bine scoteau consumul instant la toate masinutele facute de Renault_Dacia.
                                Asa ne scuteau de alte si alte batai de cap, de aprinse discutii in contradictoriu pe marginea unui consum temporar, iluzoriu-indelungat.
                                Mai pe romaneste (no offense!), oare ne incalzeste cu ceva faptul ca pe cateva sute de metri un biet procesor de bord_constipat indica ceva si el acolo, infim...?(care este foarte posibil sa nu reflecte realitatea obiectiva datorita unei incapacitati a sa)
                                Va doresc clipe senine si...carburanti cat mai ieftini!
                                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google