If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lasa ca ma duc eu la drum lung...o sa fac plinu si o sa marchez cu markeru' cat a scazut la rezervor..la liniute da... Si la deal o voi lasa in frana de motor sa-i scada de tot consumu.
Demonstratii se pot face pe portiuni scurte, mergi 3-400 km si apoi mai discutam.
hai ma ca sunteti batuti in cap eu nu vroiam sa arat consumu dar voi nu pricepeti si in primu rand era vorba despre coborarea unei vai ... ce pui mei va place atat sa mancati cacao?
Ultima faza a discutiei era despre un consum la 1.6 16V de 4,5% de care eu am indoituri mari.
Tu defapt ce ai vrut sa arati??? Consum zero la deal, ca e spre 0 la vale...ce sa pricepem?
Corect, se poate inchide.
Dupa ce ca nu mai stie ce a vrut defapt sa arate Mr. Sony, si mai face membrii ''batuti in cap'', om de caracter ce mai...se poate inchide.
Sony bv pt filmari sper ca acuma "uni" au inteles ca in frana de motot consumu aratat de C.B. e 0(ZERO) iar la relanti trece de 1l.Acuma nu putem sti cu exactitate cat consuma da mai mult ca sigur e un consum infim.
Apropo am vazut mai sus ca danyel zicea ca in 8 KM a bagat benzina de 1.5lei dupa ce a mers in frana de motoraia insemna cam 0,5l. In fiecare seara cand vin acasa fac 7 km si dupa C.B. nu consum mai mult de 0,5l si asta in oras bineinteles nu merg semafoarele si nu e agolmerat de e o sumedenie de intersecti in care am stop si cedeaza.
Oricum nu o sa se ajunga nicaeri cu discutia asta fiindca fiecare o tine pe a lui.
Maine seara o sa filmez ca sa am dovada.
Nai cum sebi ca vad ca unii pe aici sunt rasisti sufera de motoare...
eu am vrut sa arat ca se poate , are fi imposibil sa filmez pe un traseu mai lung e greu si sa fii atent la drum si sa filmezi
Aaam inteles! oricum sincer sa fiu, ma indoiesc ca exista diferente prea mari legate de consum.... Mi-e greu sa cred ca un 1.4, cu 4-5 persoane, cu bagaje, scoate un consum mediu in-afara de 5,5..... Doar daca se merge ca si cum ai duce un cofraj cu oua! poate da, in anumite momente, cand mergi cu 90 intr-a 5-a sau ceva de gneul asta, consuma atat, dar mediu, cu dealuri, cu mers mai turat, mai cu viteza, ma cam indoiesc, sincer....
sorry pt off-topic!
1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Pai Huzzy , daca la 120-140 cu a 5a a papa 7-7.2 % baniesc ca daca resetezi cb la 70-80 km /h sau mai jos iesi la 5.5 .
Realitatea este ca poti scoate consum mai mic decat cel dat de producator cum scrie initiatorul topicului dar pe termen lung oare merita sa chinui masina pentru cativa litri ? Cred ca daca ar cunoaste consecintele care pot aparea din asta multi ar renunta la mersul pentru consum mic .
Uite filmuletele promise de mine ieri seara azi le-am facut.
Dannyel87 ca sa vezi ..Cat ai zis tu ca ai consumat in frana de motor am consumat eu prin oras poate mai putin ca tine.Distanta 6,5km combustibil consumat 0,4l.Distanta prcursa in 9 minute prin oras deci nu se poate zice ca am mers babeste si subturat.Pentru cei din Cluj am plecat din Manastur (plopilor) pana in Marasti (Expo Transivania).
Maine seara poate o sa fac testu in frana de motor imi dau drumu de pe dealu Feleacului is vreo7 Km la vale.Nu promit da incerc.
Danyele acum te astept cu ceva comentari sa vedem ce mai ai de zis. O aveam C.B eroare nu zice nimeni ca nu are da cat poate fi aia maxim1l/100km.Desi nu prea cred ca 1 litru e deja mult.Plus ca te mai fura si romani la pompa.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment