Am Inceput Scoala Moto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am mai adaugat o litera pe permisul de conducere, adica litera "A", care imi da dreptul sa conduc motociclete pe drumurile publice.
    Sincer sa fiu nu prea am simtit aceasta experienta, in primul rand ca banii i-am dat in rate, 15 sedinte de cate doua ore timp de 5 saptamani, pentru examenul teoretic am citit de doua ori din regulament si vreo 3 zile de facut chestionare, iar examenul practic a durat 2 minute si 30 de secunde.
    Dupa toate astea... cica sunt apt si am dreptul sa conduc niste jucarii care pot atinge 200 km/h in 10-12 sec...
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
      Am mai adaugat o litera pe permisul de conducere, adica litera "A", care imi da dreptul sa conduc motociclete pe drumurile publice.
      Sincer sa fiu nu prea am simtit aceasta experienta, in primul rand ca banii i-am dat in rate, 15 sedinte de cate doua ore timp de 5 saptamani, pentru examenul teoretic am citit de doua ori din regulament si vreo 3 zile de facut chestionare, iar examenul practic a durat 2 minute si 30 de secunde.
      Dupa toate astea... cica sunt apt si am dreptul sa conduc niste jucarii care pot atinge 200 km/h in 10-12 sec...
      Felicitari Cristi! welcome to the club

Comment

Originally posted by vitriol View Post
        si viata o poti pierde in mai putin de o secunda. pentru dobandirea categoriei A eu zic ca examenele si testele sa fie mult mai aspre
        sigpic

Comment

Merci Laur!
          Da, nici eu nu sunt de acord cu conditiile obtinerii permisului categoria "A", care, pe langa faptul ca e foarte simplu, politistul la examen ba se uita dupa muste, ba scrie in dosare acolo, ba vorbeste la telefon si isi mai arunca din cand in cand ochii sa vada ce face examinatul pe acolo.
          De exemplu in decret scrie clar ca pe o portiune trebuie sa ai 50 km/h si sa simulezi evitarea unui obstacol, apoi ai o portiune de de 15 m in care trebuie sa franezi, sa schimbi din a 3 a intr-a doua si sa intorci. Cred ca maxim 3% dintre candidati am respectat treaba asta, restul merg cu maxim 20 la ora in tot poligonul si sunt declarati admisi...
          Cam asta trebuie sa faci la proba practica.
          Deci... foarte, foarte simplu se obtine permisul categoria A.
          Si chiar daca este chiar atat de simplu, pe timpul a 15 sedinte de scoala, am asistat la niste cazaturi de-mi taiau tot elanul in ziua respectiva. Cu toate astea, tot se mai gaseau, fani Valentino Rossi, care se dadeau fara nici un fel de echipament (geaca cu protectii, genuchiere, casca si manusi).
          Last edited by vitriol; 27 October 2010, 02:42.

Comment

cred ca 90% (zic si eu...) ar pica proba practica daca trebuie sa respecte ceea ce este in filmulet.
            sigpic

Comment

...sa fii prudent, sa respecti semnele de circulatie, pe cei din trafic si sa nu te crezi profesionist, pe moment doar incepator.
              lipsa text

Comment

cei intereseaza , ai luat permisu` , la revedere si drum bun ...
                nu`i intereseaza ca mor pe capete din vina lor...

Comment

Motorul se piloteaza cu capul, nu cu mana...
                  Felicitari celor care au luat de curind categoria A, nu uitati ca pe motor trebuie sa mergeti ca si cum ati fi complet invizibili pentru ceilalti participanti la trafic.
                  Un motociclist bun e cel care ajunge mereu intreg acasa!

Comment

hai lasa`ma cu invizibilitatea asta , ca si motociclisti numai prostii fac , nu stau sa enumar aici.

Comment

Totusi, sa nu-i bagam pe toti in aceiasi oala.

Comment

vitezanele nu au la acceleratie ON OFF ... ca si celelalte poti sa mergi cu cat vrei ! merg si cu 50 si cu 280... totul depinde de ala de pe umeri si de mana dreapta...

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google