Am Inceput Scoala Moto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am Inceput Scoala Moto

Ce sfaturi imi dati?
    Fuarte Nervos !!!

Sa nu te urci pe doua roti. Eu sunt impotriva motoarelor.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu am categoria A de 27 de ani. Sa mergi cu motocicleta este o placere, dar din pacate in ziua de azi este destul de periculos datorita aglomeratiei din trafic. Oricum daca mergi cat mai corect(a se evita depasirile pe dreapta), e OK. In concluzie eu zic ca merita, ma repet, placerea este unica.
      Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Andrei de ce ai dat? esti pasionat de moatoare sau te-a inebunit traficu si te-ai gandit ca pe 2 roti te strecori mai lejer?

sigpic

Comment

Eu am A-ul de cand.. am facut scoala.. dar de cand am terminat scoala nu am mai condus niciodata 2 roti nu pot sa iti spun.. cum ii placerea de a merge cu viteza.. dar oricum at am fost la scoala ii calumea
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

I-ati ceva de 900cmc asa si vreo 150cai ...
            sigpic

Comment

Din pacate soferii romani nu respecta suficient motocillistii...Asa ca fii prudent !

Comment

Vicol Gabriel are dreptate... motociclistii din Romania nu sunt foarte respectati... eu am facut scoala in ianuarie 2007(moto si auto) am A si B din 8 februarie 2007... de cand am luat A-ul n-am mai condus moto... desi as vrea... ai totusi grija cu viteza... iti recomand sa iti cumperi o motocicleta de teren si sa te cari cu ea pe ale dealuri sa inveti sa-ti controlezi capra de sub tine... dupaia daca esti pasionat de viteza sa iti iei una de vreo 150 de cai cum zice gogoasa...

Comment

Sa fii prudent tot timpul cand esti cu motoru io nu am A dar am mers destul cu motoare si mari si mici ...... oricum e o senzatie marfa rau pe motor ......( exemplu sa ii dai la un cbr de 600 sa vezi cum urca turometrul la 12000 rpm si imediat ai ajuns la 160
                  sigpic

Comment

Alternativa la traficul infernal. nu vreau s ama dau cu viteza, nu vreau s amerg pe-o roata...
                    eu ma gandeam la un touring, un cross sau un naked, pana in 600 cmc.
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

Cross nu ai cum sa mergi prin trafic ... enduro mai merge sau ceva mai usurel pentru inceput un 250 ti-ar ajunge parerea mea ...
                      sigpic

Comment

De Ce???? Aveti Cuieee

Originally posted by dorutz View Post
                        Cross nu ai cum sa mergi prin trafic ... enduro mai merge sau ceva mai usurel pentru inceput un 250 ti-ar ajunge parerea mea ...
                        permite-mi sa te contrazic... chiar poti sa mergi cu un cross in trafic... nu vad de ce nu ai putea... care e impedimentul? in resita am o gramada de amici care se dau cu cross-urile in trafic...

Comment

Nu le poti inmatricula asta e toata chestia :P ma refeream in mod legal
                          sigpic

Comment

Ma scuzati dar aici e o conceptie putin gresita. NICI motociclistii nu respecta regulile rutiere. Imi pare rau insa cand e dop si esti la stop ii vezi cum se strecoara printre masini. Acum cateva zile era sa raman fara oglinda ca dobitocu venea cu viteza printre masini cu motorul. Noroc ca m-am dat rapid mai colea. Pai stati putin, io nu ii respect pe ei ? Codul rutier spune ca tre sa stea la stop ca orice masina nu sa se strecoare printre ele.
                            Cu atat mai mult vad tot mai multi tineri inconstienti, efectiv sute de km pe ora prin pasaje (mergeam eu cu o suta si m-au depasit 5 pe motoare de parca stateam pe loc) si altii care nu numai ca nu au casca dar stau cu prietena in spate si nici nu are casca si asa mai departe.

Pe de alta parte am vazut motociclisti foarte responsabili. Stateau la stop ca toti ceilalti si nu a avut nimeni nimic cu ei, nu s-au bagat pe langa ei nu nimic. Deci nu stiu unde e lipsa de respect. Mie imi plac motoarele la nebunie insa am inceput sa urasc din ce in ce mai mult pe posesorii de motoare, care se cred minuni pe doua roti.
                            Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                            Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Se pot inmatricula... cine ti-a zis tampenia asta? du-te si vorbeste cu politia rutiera mai bine si aia iti vor explica...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google