EOS Romania Sau Firmele De Recuperare Datorii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• EOS Romania Sau Firmele De Recuperare Datorii

Ce stiti despre asa ceva....ce se intampla atunci cand primesti plicul acasa de la o astfel de firma....ce se intampla daca nu platesti, sau nu ai nimic pe numele tau, sau nu mai locuiesti la acea adresa pe care a venit scrisoare..
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

pai ce ai rate ceva neplatite?
    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Firmele de recuperare au tentacule prin politie etc si te gasete dupa CNP cand iti faci mutatia, ca trebuie sa stai undeva, ca doar nu dormi in cort pe camp.Daca ai primit un plic prin care esti anuntat ca vor veni dupa un bun, este de preferat sa le pui la dipozitie tot ce trebuie ca de nu au ei grija sa recupereze tot, de ex masina ti-o salta cu platforma daca nu le dai cheile.
      Firmele mari apeleaza la firme de recuperare deoarece nu vor scandaluri directe cu clientii.

Firma care recupereza are si ea comision deoarece cam asa se traieste azi in Romania.
      real power..... diesel power by

Comment

Eu am avut.....demult si am platit....dar acum cineva a primit asa ceva..-neplata factura orange-.....mutatia are trecuta in buletin, nu locuieste acolo, la acea adresa sta o alta familie cu un alt nume, nu are nici un bun pe numele ei......dar e casatorita....deci alt nume iar, se locuieste cu chirie.....
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post
          Ce stiti despre asa ceva....ce se intampla atunci cand primesti plicul acasa de la o astfel de firma....ce se intampla daca nu platesti, sau nu ai nimic pe numele tau, sau nu mai locuiesti la acea adresa pe care a venit scrisoare..
          Nu se intampla nimic.Rolul lor e de a 'stresa ' clientul.N-ai nimic pe numele tau si nu esti angajat cu acte?O s#g pe romaneste.Eu am divergente cu ei din partea cumnatalui meu.Daca nu-i bagi in seama...se 'calmeaza'.

Comment

Eu am avut.....demult si am platit....dar acum cineva a primit asa ceva..-neplata factura orange-.....mutatia are trecuta in buletin, nu locuieste acolo, la acea adresa sta o alta familie cu un alt nume, nu are nici un bun pe numele ei......dar e casatorita....deci alt nume iar, se locuieste cu chirie.....

Credeam ca discutam de ceva valori nu de o factura amarata.

Aici nu prea au ce sa recupereze.
            real power..... diesel power by

Comment

Ca fapt divers.Am o cumnata care a lucrat la o firma de recuperari.Ea(avand liceul)se recomanda la telefon(cand suna restantierii)avocat......

Comment

Cand am avut cablu de la UPC si intarziam cu plata facturi 2-3 zile imi venea plic acasa de la o firma de recuperatori parca eram un mare mafiot(traficant de droguri) haituit de lege.Pe plic scria mare cu rosu numele firmei de recuperatori ca sa stie tot blocul cand se uita pe casutele postale.Era un amarat de abonament de 20 de lei.Am incheiat-o rapid cu ei.Le-am platit si ultima restanta insa vreo 3 luni imi tot veneau plicuri si telefoane de la recuperatori.Le-am dat telefon la Upc si mi-au spus ca sa stau linistit ca nu mai am nimic de plata.
                Last edited by karlos12; 19 March 2012, 22:44.

Comment

.dar e casatorita....deci alt nume iar, se locuieste cu chirie.....
                  Cristi linisteste-ti vecina si pe sotul ei, ca nu se intampla nimic; grav o sa fie cand suna o persoana, in vederea recuperarii datoriilor, care se recomanda Serghei, si vorbeste stricat romaneste; atunci chiar ii bai.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Eu am o problema cu UPC-ul, mai exact cu firma de recuperat creante contractata de ei, in speta CreditExpress. Am un abonament TV facut pentru un prieten acum vreo 4 ani iar de cateva luni persoana respectiva a plecat din tara si nu a mai platit facturile si nici nu a inchis contractul. Am primit scrisori, m-au certat la telefon, o mie de draci mi-au facut pana le-am blocat numerele de pe care ma sunau. Intrebarea este: Ma pot da in judecata pentru 1-2 sute de lei neplatite? Si mai ales, au dat in judecata pe cineva pana acum?

Comment

Pentru a recupera o datorie,e nevoie de executor judecatoresc(care vine in urma unei sentinte judecatoresti).Cam greu sa vina 'cineva' sa-si recupereze 'datoriile' doar in baza unui contract semnat de o persoana fizica fara bunuri pe numele lui.Mai complicat e in cazul firmelor,dar si acolo sunt 'portite'(eu am conflict cu impuls 'flitshing' de vreo 200 de milioane)

Comment

Problema este ca eu am bunuri pe numele meu, facturile se tot emit, iar eu nu am chef sa platesc facturile alea restante pentru a inchide contractul, astia de la UPC sunt niste nenorociti...

Comment

La mine e aceiasi treaba,masina pe numele sotiei,am un singur bun care e in alta localitate.Am amenzi,de la rutier,alea primarie de vreo 30 de mil.N-are ce sa-mi ia.Daca ma angajez...trebuie sa fiu eu de acord sa-mi opreasca cota parte din salar.

Comment

Bine nene am inteles, tie iti ia pielea daca te prind, dar eu am servici (pe numele meu ), conturi bancare, casa, masina (in rate, e drept), adica nu prea pot sa ma ascund de ei. Trebuie sa vand tot ca sa nu ma execute aia pentru 200-300 de lei cat s-a adunat restanta la cablu?

Comment

Vasile, vinde cat mai ai timp si fugi din tara .
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google