Poti plati si-n rate.
EOS Romania Sau Firmele De Recuperare Datorii
Collapse
X
-
Nu pot nea Iancule sa fug, mai am cateva datorii (reale) de platit.
@D-FENS, eu nu vreau sa platesc, sunt constient ca inconstientul ala de prieten nu mi-a spus sa inchid abonamentul asa cum era legal (sanchi), dar totusi semnalul TV nu-i apa calda ca sa stie cineva daca si cat il folosesti si nu pagubeste deloc folosinta sau nefolosinta lui.
Adica, nu-i faina ca sa se termine...Last edited by vasile78; 20 March 2012, 00:09.
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostFirmele de recuperare au tentacule prin politie etc si te gasete dupa CNP cand iti faci mutatia, ca trebuie sa stai undeva, ca doar nu dormi in cort pe camp.Daca ai primit un plic prin care esti anuntat ca vor veni dupa un bun, este de preferat sa le pui la dipozitie tot ce trebuie ca de nu au ei grija sa recupereze tot, de ex masina ti-o salta cu platforma daca nu le dai cheile.
Firmele mari apeleaza la firme de recuperare deoarece nu vor scandaluri directe cu clientii.
Firma care recupereza are si ea comision deoarece cam asa se traieste azi in Romania.
Ce tentacule in poiltie bre?
Sunt vreo 3 sau 4 firme serioase de recuperari in Romanica, restul sunt porcarii.
Eu am avut un credit, am plecat in spania, m-am intors dupa 3 luni si am achitat tot (am lichidat creditul), asta se intampla prin 2008. Din 2010 ma tot streseaza diverse firme de recuperari sa platesc nu stiu ce rahat de dobanda penalizatoare si mai stiu ce rahaturi! Initial a fost la EOS, acum nu stiu de la ce firma lui dracu ma tot suna si ma streseaza. Cert e ca de fiecare data cand i-am amenintat ca ii frec pe cale legala daca ma mai deranjeaza, se chimba firma de recuperari.
Comment
-
-
@vasile - UPS nu o sa te dea niciodata in judecata pentru acea suma, deci asa zisi "recuperatori" nu vor putea sa actioneze legal, te vor stresa cu telefoane, moment in care poti sa ceri legal prin politie si operatorul de telefonie cu care lucrezi blocarea numerelor de telefon ale recuperatorilor.
Dupa un nr de luni, de obicei, 6 UPS va sista firnizarea de servicii catre toate locatiile unde exista abonament pe numele tau, si ipotetic va sista si trimiterea facturilor.
Parea mai urata va veni in momentul in care vei incerca sa semnezi un alt contract cu ei, si ei de draguti ce sunt vor dezgropa contractul actual si iti vor emite intai o factura pentru toate lunile in care nu a fost platit abonamentul, indiferent daca el a fost furnizat sau nu. De ex daca nu a fost platit abonamentul incepand cu luna ian 2011, in luna iulie 2011 se sisteaza emiterea de facturi si furnizarea de servicii; daca in luna februarie 2012 tu te duci sa semnezi un contract cu ei pentru furnizare de servicii (indiferent daca este sau nu pe una din adresele unde ei iti furnizau) or sa iti emita intai o facutura pentru cele 13 luni trecute din ian 2011 pana in feb 2012.
Comment
-
@ToranagaSama, sper sa fie asa cum spui dumneata. Adica, e un pic de masochism in politica celor de la UPC, vad ca nu le mai dai bani dar ei continua sa emita facturi. Am gasit copia dupa contract si scrie ca e contract pe 12 luni cu prelungire tacita pe o perioada nedeterminata...
Comment
-
Cam asa se intampla de obicei. Faza cu contractul e la fel pentru toate firmele care asigura servicii de genul asta. Eu sunt patit cu concurenta, dar la mine scenariul a fost putin altfel. Am cerut o suspendare de servicii pentru abonamentul care il aveam. Dupa 6 luni mi-au reactivat contractul fara sa imi dea un telefon desi in momentul in care cerusem suspendarea o cerusem pe perioada nedeterminata, iar replica lor a fost ceva de genu nu suntem obligati sa va anuntam trebuia sa va interesati. Durerea la buget a venit in momentul in care am vrut reactivarea serviciului si a trebuit sa platesc 15 mil facturi restante pe 3 ani de zile. Chiar daca faceam contract nou, chiar daca redeschideam vechiul contract tot suma aia o aveam de plata.
Fiind "stan patitiu" ti-as recomanda sa ii platesti si sa inchizi contractul, iar cand il prinzi pe prietenul tau sa ii dai doua "ciocane" dupa ceafa.
Comment
-
Originally posted by KELBURTOS View PostLa mine e aceiasi treaba,masina pe numele sotiei,am un singur bun care e in alta localitate.Am amenzi,de la rutier,alea primarie de vreo 30 de mil.N-are ce sa-mi ia.Daca ma angajez...trebuie sa fiu eu de acord sa-mi opreasca cota parte din salar.
Comment
Comment