Ce Parere Aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cezar are putina dreptate, nu-mi sta in carcater sa cer ceva "de-a moka". Insa nu este tocmai profesional sa ma sune un nene si sa-mi spuna ca: "Tu chiar credeai ca asta e pretul lor? nici de jucarie daca erau nu erau asa ieftine"
    Ma asteptam mai degraba la ceva scuze si asta e...
    Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

Pai pentru comportamentul asta al lor merita sa te iei la harta. Nu sunt adeptul trasului in teapa, da cand esti si prost si fudul si tare in gura ...

In Romania functioneaza chestia cu "clientul e prost, ce stie el". Eu cand am renovat casa din cauza ca aia cu usile m-au intarziat o sapt la genul "maine venim" i=am intarziat si eu cu banii ceva timp ... cand au inceput sa comenteze le-am zis sa vina sa isi ia usile. Asta se intampla pentru ca multi inghit faze de genul.

PS: spune-le ca ai platit factura si astepti jantele sa vezi ce reactie au . Comunici cu ei pe mail si eventual poti sa faci o aluzie la legislatie... bla bla bla.
      sigpic

Comment

Am mai trimis un mail , macar sa-si ceara scuze....

Comment

Nu pleca de la premisa cu scuze. Pt atitudinea aia merita sa ii chinui bine. Ce sadic sunt!!!

Ps: Daca fac fitze in continuare, eu i-as pune sa imi livreze jantele. "Prostia si domnia se platesc"
          sigpic

Comment

Totusi paguba ar fi destul de mare 5040 lei, eu zic ca macar un mail frumos cu scuze sa primesc ( insa nici la ala nu ma ast )

Comment

Vrei jantele? Sau ai comandat asa ... ca te plictiseai? Daca le vrei, si nici nu vrei sa ii "furi" ii pui sa iti faca un discount consistent. Chestia asta cu atitudinea pe mine ma enerveaza la culme... dupa ce o comiti mai esti si tare in gura ...
              sigpic

Comment

Jantele le vreau, daca mi-ar face un discount decent le-as cumpara, insa nu sunt nebun sa dau 1260 lei/bucata cand cu bani astia le cumpari direct cu anvelope pe ele

Comment

@yrman: nu cauta sa te certi cu cine nu stii... Asta nu mi-a placut niciodata la atitudinea celor ce cumpara: unul a facut o greseala, era clar o greseala, dar hai sa-l ardem cat putem. Ok, sa-l ardeti daca se poate, insa pe alocuri nu-i chiar asa.
                  Pt ca iti spun cum se desfasoara lucrurile daca se ajunge la "cearta":
                  - vine ANPC-ul, si daca vrea iti da amenda, daca nu, dai un spagutu mic si gata.
                  - daca nu te intelegi cu ANPC-ul, te va obliga sa-i dai banii inapoi sau te va obliga sa-i dai jantele.
                  - insa, respectivii nu vor da drumul asa usor la 1500 euro, ca doar nu sunt prosti, iti inchipui nu?

Uite, eu am luat o amenda, avand un fost magazin on-line, de 6000 lei + obligativitatea de a da acel produs.
                  Insa, stii cum se desfasoara acum treaba?
                  - reclamatie pt constatarea ANPC-ului (cel ce m-a reclamat, a avut o conexiune printre constatatorii si a crezut ca-i va merge bine)
                  - pus sub urmarire penala pt ca a prezentat cazul pt a avea efecte juridice.
                  Morala?
                  Daca vrei, ai nervi si ceva banuti sa te freci cu un avocat, se poate.
                  Daca nu, cel mult fa-le o plangere la ANPC si gata.
                  Insa nu te astepta sa intrii in posesia jantelor, pt ca sunt foarte mici sanse ca asta sa se intample. Si nu vb din auzite, ci din proprie experienta.

Cat despre atitudinea ta Yram, nu uita ca roata mereu se intoarce... Nu stii cui e bine sa dai "buna ziua".

Comment

Cezar in mare parte ai dreptate, nu vreau sa fac reclamatie ANPC pentru ca nu vad rostu cu o spaguta oricum scapa si asa incurajez mai mult coruptia in care oricum ne scufundam. Dupa cum am specificat as dori macar o scuza
                    p.s. si de ce nu un bradulet frumos mirositor

Comment

Era vorba de atitudinea acelui comerciant. Imi dau seama ca este o greseala, la fel a spus si Iguana. Problema este legata de modul comunicarii erorii catre cel care a constatat greseala. Frumos era sa il sune sa ii zica ca isi cere scuze pentru eroare, ca nu poate furniza jantele la pretul respectiv bla bla bla. El ce a facut in schimb? L-a sunat pe cumparator si il ia si la misto ... Tu asa faci cu clientii tai?

Atitudinea mea legata de problema de fata sau atitudinea fata de cel cu care am avut eu treaba?

Daca te referi la problema avuta de mine daca esti curios iti pot relata pe scurt. Ma duc dau comanda, imi zice 3-4 zile. Am convenit impreuna o sapt. In functie de ce mi-a zis comerciantul cu usile eu mi-am tocmit meseriasi pentru celelalte lucrari. Inainte cu 2 zile de termenul stabilit il sun si imi confirma ca in ziua stabilita o sa am usile... bineinteles ca nu le-am avut, dar pe langa asta ori nu imi raspundea la telefon ori imi zicea ca sunt pe drum ... vin de la fabrica.. bla bla bla. Din cauza lui eu am stat cu casa vraiste vreo 3 saptamani in plus, pentru ca zugravul a plecat la alta lucrare(mi se pare normal din moment ce eu nu ii puteam oferi spatiul de lucru pentru care ne intelesesem).

Despre care 1500 euro vorbim?

PS: sper ca nu o sa iei discutia asta personal, nu asta doresc. Doar ca sunt satul de romanismele astea cu "las-o ba ca merge asa, e prosti clientii"
                      Last edited by yrman; 23 March 2012, 14:29.
                      sigpic

Comment

Ziceam de 1500 E, pretul jantelor. Sau ma rog, pe acolo.
                        Eu din ce probleme am mai avut, m-am purtat frumos, pt ca si mie imi place sa fiu respectat cand achizitionez un produs, si sa nu fiu luat peste picior.

Faceam referire la problema de fata, dar acum inteleg de ce ai atitudinea asta asa de agresiva Cel cu usile nu a procedat corect, si n-a fost transparent. Cred ca daca ti-ar fi spus de la bun inceput ca ti le aduce mai tarziu, ai fi facut un mic scandal, dar apoi te-ai fi calmat rapid. Astfel, fierbi pt prea mult timp, si nu-i ok.

Si nu am luat nimic personal, relax. Aici vb de cum trebuie sa se desfasoarele relatiile comerciale intre vanzator si cumparator. Nu intre persoana x si persoana y.

Comment

Ma bucur ca m-ai inteles. Ideea nu e de incidentul meu cu usile, a fost a trecut. Pe mine ma deranjeaza ca este o atitudine generala si ca orice om care isi face treaba cum trebuie am pretentia ca si altii sa faca la fel.

Revenind la cazul de fata asa a spus si Iguana, ca daca ala ii vorbea frumos nu era nici o problema, dar daca esti badaran meriti frate sa ti-o iei in freza ...
                          Last edited by Seba; 23 March 2012, 23:49.
                          sigpic

Comment

Originally posted by iguana View Post
                            Cezar are putina dreptate, nu-mi sta in carcater sa cer ceva "de-a moka". Insa nu este tocmai profesional sa ma sune un nene si sa-mi spuna ca: "Tu chiar credeai ca asta e pretul lor? nici de jucarie daca erau nu erau asa ieftine"
                            Ma asteptam mai degraba la ceva scuze si asta e...
                            unele 1/18(pt machete) costa 30 lei pe putin setul
                            I changed her oil , she changed my life
                            sigpic

Comment

nu-i frumos sa profiti de neatentia cuiva, dar cand neatentia devine prostie (pe langa pretul gresit de pe site, mai si emiti factura proforma), apoi se transforma in nesimtire (vezi ce-a zis nenea ala la telefon), merita agitate apele un pic.
                              putin ooftopic: ieri vne un nenea sa-mi schimbe abonamentul de la rds la upc, ca ui ce mertan fain e ups si ce trabant e rds. bine, viteza la net mai mare, telefonie, tv hd, plm, discovery si musai duck tv pt fi-mea. azi, cand vin de la munca, cablul de rds taiat (boii au taat si extensia din splitter din sufra spre dormitor, deci adio tv la dormitor), duck tv nu e in pachet, telecomanda upc nu merge pe tv si viteza reala de net, pe testate, mai mica decat la erdish. una peste alta, cica, daca vreau duck tv, sa iau alt pachet, dar nu mai beneficieaz de promotia pacii cu 3 luni moca. no, acum, io sa nu le zic sa-si bage abonamentu'n coor si sa-l anuleze? pe fi-mea nu vreau s-o'nvat cu porcariile de pe cartoon network, netul acum e de la rds, cablu de la upc (ca rds l-au retezat idiotii), iar eu de costuri suplimentare in conditiile in acre ei nu asigura nici ce aveam la vechiul abonament, de care mi-au zis ca oferta lor il bate la fundu' gol, nu-s curios. da' chiar defel...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba, surprinzator am lucrat pentru UPC 2 ani si aveam mari probleme cu agentii D2D ( dor 2 dor) le poti face reclamatie si poti rezilia contractul in urma finalizarii reclamatiei. UPC are o calitate netsuperioara RDS-ului asta iti pot garanta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google