Discutii Generale Logan Club Banie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Discutii Generale Logan Club Banie

aici putem discuta orice problema.multumesc cu stima.
    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

sper ca noul club sa nu mai aduca probleme....:d
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

probleme vin si trec, oamenii raman.....
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

asa zic si eu Mihai.haideti sa discutam aici problemele noastre.nu pe lcc 2 old.

Comment

ok,aici sa fie discutate orice in afar de intalniri!!incep eu......caut ajutor sa montez si eu niste praguri originale logan.....
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

cauta saptamana asta cand vii la Craiova si pt mine .prag dreapta la pamant.ce zici de niste suroabe.

Comment

Eu cu problemele tehnice zic pas, ca mai degraba stric, dar supun atentiei domniilor voastre o alta chestiune, respectiv elaborarea unor reguli si recrutarea de noi membri. Sper ca vom dezbate si aspect subiect la intalniri. Cu stima!

Comment

Foarte tare ideea cu intalnirile fulger Leo!La cat mai multe si la cati mai multi participanti!

Comment

salutare ce s-a intamplat nu a fost nimeni la intalnire sambata si duminica cei drept eu am ajuns in jurul orei 16 si nu era imeni v-ati schimbat locul de intalnire.daca da imi puteti spune si mie unde cand si cum ms.pa pa

Comment

daniel dj:nu s-a schimbat nimic din programul Logan Club Craiova.daca ai fost atent la ce se discuta aici iti dadeai seama.la revedere.

Comment

Leo: asa este.... Sunt nou, nu stiu problemele mai vechi de 4-5 luni, dar pe cele din ultima vreme le stiu. Oricum mie personal (cred eu ca altor persoane) NU MI SE PARE DELOC NORMAL felul cum se procedeaza, eu IN CONTINUARE consider ca trebuia sa fie postat un anunt pe TOPICUL LCC anunt prin care toti membri LCC sa fie informati de noile modificari! Si inca odata subliniez ca NU MI SE PARE NORMAL ca sa se faca invitatii private. Eu unu' nu stiu...dar din cate am auzim tu ai fost ales LIDER in LCC de ceilalti membrii care pana la urma au tot dreptul sa stie / sa afle noile modificari. Nu se face treaba in secret, eu unu ma simt dat la o parte cum probabil se simt si altii. Apropo.... Nu pot eu sa iti dau lectii de viata nici tie si nici altora, dar pot sa-ti dau un sfat: NU SE SPALA LENJERIA INTIMA IN PUBLIC! Orice problema ai avea cu vreun membru LCC cred eu ca se poate discuta si rezolva in particular....in fine, din partea mea subiectul este incheiat...

Comment

Paul:scuze ca te-am deranjat atat de mult,de acum ai drepturi depline in Logan Club Craiova.In Logan Club Banie nu au loc asemenea tiganii,abtinete de la replici din astea.preia tu fraiele LCC si o sa vezi.
                        Prietene nu judeca inainte sa judeci(gandesti).VAYA CON DIOS.

Comment

Pai una din persoanele care face TIGANII esti chiar TU !!!

Iti dau si exemple:

"1. Eu un dobitoc care plateste datoriile membrilor."

" 2. DAR AM INTELES OMUL A AVUT PROBLEME. este bine ca platesc prostii pt el."

Chestiile astea nu " se dau la ziar " ( impropriu ) , pe dow il stiai de mult timp asa ca puteai sa vb cu el in particular .

Originally posted by mickyblue_20 View Post
                          Imi patre rau sa te dezamagesc Leo dar am anuntat ca nu pot sa ajung la regionala exzact cum am vb cu tine cu o seara inainte nu itel ce vrei u sa zici ca platesc prostii pt mine, pls suna si fii unpic mai explicit
                          Numai tu poti sa lipsesti de la intalniri daca ai probleme, altii nu au voie sa aibe probleme si nici nu pot lipsi !!

3.
                          Originally posted by leo_negrescu View Post
                          02.03.2012 - ORA 23:17 eu nu ajung la intalnirea de maine,probleme aparute instantaneu.

4. "Geordan: iti garantez ca te vei simti bine in compania noastra."

Tare asta, n-a apucat saracu' decat o intalnire in LCC, s-a simtit foarte bine.. cand a deschis gura la primul comment a fost luat cu HUUUOO!!

Mai esti si ironic : " paul: scuze ca te-am deranjat atat de mult, de acum ai drepturi depline in Logan Club Craiova " WTF ?? de parca asta era ideea ...

Cred ca oricine are dreptul sa isi dea cu parerea. Ti-ai pus vreodata problema ca poate nici tu nu judeci bine uneori ..?!

Cum naiba este posibil ca " un conducator " din saptamana in saptamana sa "isi dea demisia":

1. "GATA DIN MOMENTUL ASTA AM RENUNTAT LA FUNCTIA DE ORGANIZATOR.PIPAN,roaga oamenii sa ma scoata din functie,chiar insist".

Last edited by leo_negrescu; 7th January 2012 at 23:36.

2. shadow:poti sa revii sa te ocupi

3. anunt noul dvs organizator:dl ADELIN,un om pe care va puteti baza in orice moment

4. Paul: de acum ai drepturi depline in Logan Club Craiova, preia tu fraiele LCC si o sa vezi.

Stiu sigur ca aceste posturi sunt citite si de "cei de sus" ...si probabil ei si-au facut o parere in functie de cele povestite de anumite persoane ...dar defapt adevarul e altul !!

Oricum sper sa va iese ceva pana la urma...si sa fiti uniti, BAFTA !

In fine...eu nu o sa mai deranjez de acum inainte... este ultimul post.

NU MA TIGANESC!!

Comment

asta este se pare ca nici aici nu am parte de liniste.pana la urma tind sa cred ca sunt in plus prin LOGAN CLUB.macar spuneti fratilor sa ma retrag definitv din orice club si cu asta basta.chiar ma retrag daca asta vreti.hai ca ma astept si la ceilalti sa ma atace.cand va avea si ultimul membru ceva de reprosat,atunci chiar cred ca am participat degeaba pe aici.dati drumulla reprosuri ca sa am o baza definitiva de parasire a clubului.daca toti aveti ceva de reprosat va garantez ca dispar definitiv din peisaj.
                            Last edited by leo_negrescu; 26 March 2012, 23:07.

Comment

leo fii tare tata , o sa ai de castigat. succes

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google