Discutii Generale Logan Club Banie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare Tuturor
    Eu vad treburile foarte simplu, nu vad de ce trebuie sa ne "intepam" Logan Club Craiova merge mai departe, probabil se va alege alt organizator si intalnirile se desfasoara in continuare.
    La fel si aici.....
    Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

va doresc multa bafta

Comment

gata mergem mai departe.

ce ziceti de locatia asta,bineinteles pt moment.acum imi dau seama ca masinile trebuiau puse pe alta linie sa intre toti.sa nu se simta marginalizati:tyger,damon si kta.
        Last edited by leo_negrescu; 28 March 2012, 22:16. Reason: Automerged Doublepost
        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Locatia e ok, imi place cum se reflecta in poze cladirea si scrisul din spate, numai ca trebuia sa ne mutam mai in stanga unde am impresia ca erau locuri mai multe...
          Eu nu cred ca cei 3 colegi dintre care unul nou, cel putin pentru mine(baiat ok)s-au simtit marginalizati, datat viitoare facem ...linie

Problema e cand vine caldura , dar avem masa, scaune pliante umbrele....deci tot inainte!
          Last edited by Tek_ids; 28 March 2012, 22:37. Reason: deh varsta! ideile curg mai greu!

Comment

de asta am zis acum,sper sa nu se supere cei 3.

Comment

nu putem sa rezolvam totul din prima, data viitoare avem grija si de astfel de lucruri, la fel zic si eu, sper sa nu se fi suparat!

Comment

sincer imi place mult mai mult in noua formula!liniste,se vb numai de bine si de viitor!locatia e buna,doar sa speram ca pe viitor sa gasim ceva cu umbra,sau o padure unde sa mai jucam fotbal cum am facut in trecut!promit ca aduc material!!!
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

da nu-i rea ideea ta ... cu "materialul" desigur

Comment

atunci asa ramane....dar de halit??sau e o fudulie?
                    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

zica era cam asa din cate imi aduc aminte la ora asta inaintata ...bautura-i temelie, mancarea-i fudulie deci....concluzia ca merge si ceva la gratar ca doar aia e gustare

Comment

ok ok.....materialu si mesele cu scaunele rezolvat dar,......prezenta?numai noi merem?

Comment

De acord cu colegii in privinta locatiei care e super ok acum, ca nu a venit inca caldura...dar la vara la +50 pe betonul ala cred ca va fi nitel cam fierbinte...
                          Sa stiti ca ma ofilii tot ca statui pe celalalt rand...hai sa fim seriosi, important e sa ne simtim bine printre prieteni si sa discutam de pasiunea noastra comuna-masinile.

Comment

ce sa zic:ma bucur,pt viitor gasim o iarba dar fara capuse.era mai interesant sa fim toti in linie.

Comment

Nu este nici o problema. Ne aliniem data viitoare. Iar locatia este super.
                              sigpic

Comment

ma bucur,Alex,garantat data viitoare va fi altfel.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google