ce zici plimbam parintele cu jucaria asta,dupa impartasanie.
Discutii Generale Logan Club Banie
Collapse
X
-
Last edited by leo_negrescu; 1 April 2012, 23:26.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
-
stii ce ma mira,dupa ce ca ......da mai bine ma abtin....!hai sa revenim la problemele noasgtre!mersii leo pt ajutorul acordat azi la taierea arcurilor....Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
baietii haideti sa facem o lista cu cei care se considera de acum inainte MEMBRU LOGAN CLUB BANIE si ma refer la cei care au fost la intalnirile clubului pana la data de astazi.bine pe viitor asteptam si pe altii cu mare drag.
1.leo_negrescu
2.93 mrssigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
baietii haideti sa facem o lista cu cei care se considera de acum inainte MEMBRU LOGAN CLUB BANIE si ma refer la cei care au fost la intalnirile clubului pana la data de astazi.bine pe viitor asteptam si pe altii cu mare drag.
1.leo_negrescu
2.93 mrs
3.pipanAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
1.leo_negrescu
2.93 mrs
3.pipan[/QUOTE]
4.krystyan_sigpic
Comment
-
1.leo_negrescu
2.93 mrs
3.pipan[/quote]
4.krystyan_
5. damon
Comment
Comment