Discutii Generale Logan Club Banie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

niciodata nu e tarziu.....multumesc la fel pt toata lumea!!!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

LA MULTI ANI SI LA MAI MARE

DE CE SUNTETI IMPARTITI?
      LOGAN CLUB CRAIOVA ''OLD''
      LOGAN CLUB BANIE ''NEW''

SA INTELEG ORGANIZATORUL ARE OAMENII LUI SI CEI DE LA LOGAN CLUB CRAIOVA AU FOST PARASITI?
      M-AM UITAT PE LOGAN CLUB CRAIOVA SI OAMENI SUNT BINE ORGANIZATI CHIAR SI FARA ORGANIZATOR DOAR CU NUMELE

SUNT IN DUBII DACA O SA VIN LA INTALNIRI!!! IN CARE PARTE STACNEZ LCC SAU LCB

Comment

In primul rand mai scrie cu litere mici (sunt mai usor de urmarit , parerea mea), in al doi-lea rand daca vrei sa te convingi de realitate urmarind forumul, o realitate virtuala, ce mai pot sa zic. Important e sa participi la intalniri ....
        Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

82Alexandru:nu are nimeni oamenii lui.asa a fost sa fie.fiecare se duce unde vrea.
          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

alexandru:in primul rand nu ai dreptu sa judeci pe cineva daca are oamenii lui,ok?in al2 lea eu zic sa ajungi la o intalnire sa te vedem,ca din spatele calc poate sa fie oricine!ma bucur ca se descurca baietii din LCC si le doresc sa duca clubul cat mai sus!
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

pipan:lasa Alex sa intrebe omul, asa este frumos,nu sa le dai "nimic" de la inceput.

Comment

ce mai faceti dragilor? ce mai ziceti? o zii buna sa aveti si un paste fericit.

Comment

@ alex si leo nu vedeti ce interesat era omul de intalniri si restul ca nici nu a aparut macar....

Asemenea si tie alex125 !

Comment

leo:nu am nimic cu omu,dar nu place ca scrie pt prima oara si a inceput sa judece,e parerea mea si daca se supara imi cer scuze!
                    alex multumim la fel si sa transmiti la toata lumea sarbatori fericite si un paste fericit

Comment

multam alex 125,sarbatori fericite si cetatii kronstadt-ului.
                      stiu baieti,dupa ce ca este incepator,mai si comenteaza.

Comment

dap asta e problema multora in ziua de azi, "cocosi" in fata butoanelor, mielusei in viata de zi cu zi.

Comment

nu mai conteaza,eu zic sa ne vedem fiecare de treaba....e mai bn!
                          leo,iti multumesc pt telefoanele date pt laptopu meu,cred ca nu il mai gaseam!o sa iti povestesc ce au zis politaii

Comment

Dragii mei colegi va urez un calduros Paste Fericit si Hristos a Inviat!

Comment

Hristos a inviat si un Paste fericit!!!!!

Comment

Hristos a Inviat ..va salut din cetatea kronstadului cu voie buna si un gand catre voi...
                                Leo o sa ne auzim la un telefon curand daca nu chiar azi....si hadeti sa vad si eu ceva miscare la voi...
                                Inca astept pozele de la Leo..ca sa terminam si noi cu montajul final al regionalei...
                                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google