niciodata nu e tarziu.....multumesc la fel pt toata lumea!!!
Discutii Generale Logan Club Banie
Collapse
X
-
LA MULTI ANI SI LA MAI MARE
DE CE SUNTETI IMPARTITI?
LOGAN CLUB CRAIOVA ''OLD''
LOGAN CLUB BANIE ''NEW''
SA INTELEG ORGANIZATORUL ARE OAMENII LUI SI CEI DE LA LOGAN CLUB CRAIOVA AU FOST PARASITI?
M-AM UITAT PE LOGAN CLUB CRAIOVA SI OAMENI SUNT BINE ORGANIZATI CHIAR SI FARA ORGANIZATOR DOAR CU NUMELE
SUNT IN DUBII DACA O SA VIN LA INTALNIRI!!! IN CARE PARTE STACNEZ LCC SAU LCB
Comment
-
In primul rand mai scrie cu litere mici (sunt mai usor de urmarit , parerea mea), in al doi-lea rand daca vrei sa te convingi de realitate urmarind forumul, o realitate virtuala, ce mai pot sa zic. Important e sa participi la intalniri ....Mai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
alexandru:in primul rand nu ai dreptu sa judeci pe cineva daca are oamenii lui,ok?in al2 lea eu zic sa ajungi la o intalnire sa te vedem,ca din spatele calc poate sa fie oricine!ma bucur ca se descurca baietii din LCC si le doresc sa duca clubul cat mai sus!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
leo:nu am nimic cu omu,dar nu place ca scrie pt prima oara si a inceput sa judece,e parerea mea si daca se supara imi cer scuze!
alex multumim la fel si sa transmiti la toata lumea sarbatori fericite si un paste fericitAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
nu mai conteaza,eu zic sa ne vedem fiecare de treaba....e mai bn!
leo,iti multumesc pt telefoanele date pt laptopu meu,cred ca nu il mai gaseam!o sa iti povestesc ce au zis politaiiAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Hristos a Inviat ..va salut din cetatea kronstadului cu voie buna si un gand catre voi...
Leo o sa ne auzim la un telefon curand daca nu chiar azi....si hadeti sa vad si eu ceva miscare la voi...
Inca astept pozele de la Leo..ca sa terminam si noi cu montajul final al regionalei...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment