Discutii Generale Logan Club Banie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Adevarat a Inviat.Sebi promit ca maine pleaca spre tine,tot ce am promis asta seara.
    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

ce faceti?! nu mai ziceti nimic? tot mai spargeti oua?!
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Bun, hai sa sparg eu linistea de aici....probabil voi scrie si pe anunturi, caut o caroserie impecabila, cu factura, "preechipata", nu ma intereseaza interiorul, motor si alte componente, vreau sa imi recarosez epava, am tinut prea mult la acea masina si nu ma mai lasa inima sa o vad zacand in curte, vreau ca acea inima sa bata din nou intr-un nou LOGAN!! Ma ajuta cineva??

Comment

damon miercuri dam o fuga la neica si poate o rezolvam....
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

perfect Alex, ma strange o gheara de inima cand ma uit la ea, nu o mai pot lasa asa...

Comment

mergem domnu dan,miercuri cand termini serv dai tarrr si mergem..
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

ooo interesant proiectul dane, in mare ai dreptate asa este, acum depinde ce intelegi prin preechipata, merita efortul?! Bafta la cautari si sa ne titi la curent cu evolutia...poate dam si o mana de ajutor...eu vin cu berea

Comment

Sa nu crezi ca scapi asa usor Mihai, vara asta avem de munca, facem atelier in curte...

Comment

e bine......bravos

Comment

• o sa te ajut si eu dane cu ce pot....demontat,montat...ce ma pricep si eu!!

Comment

• Multumesc de ajutor Alex, acu` sa gasesc ceva ok si sa ne mai ramana si ceva resurse, ca sa ne apucam serios de treaba...

Mihai, dupa ce am plecat de la intalnire, dincolo de semafoarele de la OMV-ul din Severinului, intr-o parcare era amplasat un MCV al politiei locale, am vazut ca avea echipaj mixt, om de la rutiera, ca le stiu echipamentul si unul de la locali, stateau cu fata catre cei care veneau dinspre Succes, iar pe portiunea aia dintre semafoare, i-am dat talpa sa ma bag in fata unui adormit care zacea pe banda 2, depasire pe interior, banda 1 si revenire pe banda 2 cu incalcare marcaj pietonal, viteza pana in 80km/h, dar daca m-au tras pe camera, tre` sa fac contestatie...
                        Last edited by damon; 25 April 2012, 09:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• eu zic ca daca te trageau in poza sau film te opreau cu siguranta, in alta ordine de idei poate era in probe deocamdata

Comment

• Vazui azi un reportaj la TV, cica ar scoate in decembrie un nou model Dacia, ca Loganu` e perimat...aveti amanunte??

Comment

• ce face baietii?se mai da cu odorizante sau nu.
                              sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• teferi si nevatamati suntem...inca...ne vedem diseara:-)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google