Adevarat a Inviat.Sebi promit ca maine pleaca spre tine,tot ce am promis asta seara.
Discutii Generale Logan Club Banie
Collapse
X
-
Bun, hai sa sparg eu linistea de aici....probabil voi scrie si pe anunturi, caut o caroserie impecabila, cu factura, "preechipata", nu ma intereseaza interiorul, motor si alte componente, vreau sa imi recarosez epava, am tinut prea mult la acea masina si nu ma mai lasa inima sa o vad zacand in curte, vreau ca acea inima sa bata din nou intr-un nou LOGAN!! Ma ajuta cineva??
Comment
-
ooo interesant proiectul dane, in mare ai dreptate asa este, acum depinde ce intelegi prin preechipata, merita efortul?! Bafta la cautari si sa ne titi la curent cu evolutia...poate dam si o mana de ajutor...eu vin cu bereaMai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
Multumesc de ajutor Alex, acu` sa gasesc ceva ok si sa ne mai ramana si ceva resurse, ca sa ne apucam serios de treaba...
Mihai, dupa ce am plecat de la intalnire, dincolo de semafoarele de la OMV-ul din Severinului, intr-o parcare era amplasat un MCV al politiei locale, am vazut ca avea echipaj mixt, om de la rutiera, ca le stiu echipamentul si unul de la locali, stateau cu fata catre cei care veneau dinspre Succes, iar pe portiunea aia dintre semafoare, i-am dat talpa sa ma bag in fata unui adormit care zacea pe banda 2, depasire pe interior, banda 1 si revenire pe banda 2 cu incalcare marcaj pietonal, viteza pana in 80km/h, dar daca m-au tras pe camera, tre` sa fac contestatie...
Comment
Comment