Discutii Generale Logan Club Banie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ok.....atunci asa ramane....
    stie cineva de unde putem cumpara niste folie gakbena pt proiectoare??
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• cred ca va placut "mica vedeta",Alex ar trebui sa confirme.
      sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• La Multi Anii Sarbatoritilor nostri...daca avem!

Comment

• MARE INTREBAREE CE NU NE MAI INTELEGEM?din ce in ce mai putini oameni posteaza aici sau altii vand componente sau masina cu totul.DE CE? SITUATIA ESTE GENERALA IN LOGAN CLUB.MULTI BAIETI SAU RETRAS,OARE DE CE.ASTEPT PARERI.
          Last edited by leo_negrescu; 1 December 2012, 02:55.

Comment

• Cred ca este perioada sarbatorilor...sper sa isi revina o data cu noul an!

Comment

• Poate vor sa isi cumpere vapoare si deia vand masinile, sa completeze pentru...colaci de salvare
              Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• mda....cam asa e!!vand unii masina altii isi cumpara logan,asta e!!!miercurea asta ne vedem?
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Eu unu vin...

Comment

• tuica si IO......

Comment

• A trecut ceva timp... supararile sper sa fi trecut si ele de ambele parti (daca au existat), iar daca nu au trecut inseamna ca s-au transformat in orgolii.

Chiar daca suntem 2 grupuri si ne intalnim separat consider ca am putea fi cel putin amici dar atata timp cat inca mai sunt respingeri...........eu am incercat sa fac " un pas " !!

Toate bune .
                      Last edited by balacipaul; 3 February 2013, 23:11.

Comment

• ai si tu dreptate,dar nu poti obliga anumite persoane antipatice sa nu vina si mai bine incerci sa eviti acele persoane!ne intalnim separat,dar nu cred ca a venit cineva la voi/noi sa ne impune sa nu/ne ducem la LCC/LCB,asa ca fiecare alege unde si cand sa vina la intalniri!
                        sper sa avem ocazia sa discutam asta mai pe larg

Comment

• ca sa nu imi mai poarte nimeni raca.nu suport ca un om sa ma jigneasca,atata timp cat eu
                          incerc sa fie totul bine.si mai ales sa fiu jignit de oameni,care au vazut prea putin.
                          nu vreau sa fiu un lider,dar nici sa fiu calcat in picioare.

Comment

• Cred ca au fost persoane atat din LCC cat si din LCB care la un moment dat au suparat pe cineva... cu vointa cat si fara vointa.

Atunci au fost niste neintelegeri, niste discutii contradictorii, niste nemultumiri, niste orgolii, niste prostii...

GRUPAREA din Craiova va si din nou unita(daca se doreste asta) atunci cand toti vor putea sa treaca cu vederea anumite lucruri....toti membri LCC anuntati azi au fost de acord cu vizita in LCB.

" Cred că cei care găsesc puterea de a se ierta pot rămâne împreună oricât de mult doresc.
                            A ierta este un fel de a te despărţi de trecut, un fel de a te elibera,
                            Şi cum să te desparţi de trecut dacă nu trăind total în prezent?
                            A trăi în prezent înseamnă a trăi în ceea ce este aici şi acum.
                            Iertarea se manifestă natural când trăieşti în prezent. Nu e nevoie de nici un efort, ea doar curge prin tine.
                            Singurul tău efort constă în a-i spune ,‚La revedere” trecutului
                            ! "

Comment

• In final unde-i prb.?!
                              Hai sa vb mai bine despre masini si ....poezie (mi-a amintit paul de poet eram odata)

Comment

• Mihai, este un baiat(din Oradea) in Craiova, cred ca aici lucreaza... avea si el nevoie de o resoftare, i-am lasat nr tau.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google