E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula .
Discutii Generale Logan Club Banie
Collapse
X
-
baietii,lasati atelierul,"ca este numai la 3 persoane".
LUMEA NEBUNA DIN ZILELE DE ASTAZI.
stiti ce vreau sa spun.
MRS:asteapta tu la telefon,ca sigur te suna cineva.Last edited by leo_negrescu; 14 February 2013, 20:58.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
personalul care detine acel atelier(garaj)este stiu de toata lumea,mai putin dusmanosii!dar in fine,sa revenim la ale noastre...duminica vreau sa imi aduc borbeturile de la vl,ce zici leo,le pun si eu pe suportu ala?Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Salutari de la Kronstadt...frumos tare la voi...sper sa va revad pe cati mai multi la Regionala...pana atunci ganduri bune si datii bataie in continuare ca inceputul e tare fain...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
salut..am si eu o intrebare...a fost cineva dintre voi furat de cei de la caremil valea lupului?eu am dus masina la vopsit bara fata+aripa dreapta fata si mi-au furat ochelarii de vedere.cand am predat masina i-am aratat tipului de la receptie ca am ochelarii si cand am luat-o nu ii mai aveam si nu recunoaste deloc.am vorbit si cu directorul.nu le pasa.eu lucrez in presa si ma gandeam daca ne strangem mai multi sa fac un material cu hotii de la caremil.
Comment
-
@lucian88 - ai gresit "adrisantul" dar in mare zi multumesc ca ai scapat doar cu ochelarii lipsa...eu si poate altii, am patit mai rau... doar traim in RomaniA!
Colegii aseara nu am putut sa fiu prezent deoarece am fost bagat in sedinta de "culturalizare" dar in pauza nu m-am putut abtine sa fac comentariul ala, oricum sunt in bezna totala cu actionariatul si restul acareturilor cu garajul/atelierul.
Nu vad care si unde e prb. acum serios vorbind !!
Cat despre responsabilul cu gaura din stratul de ozon o sa am grija sa il penalizez cu ceva...modificari pe la masina .
@93mrs - o parere personala, deranjeaza frate adica indrazneste si la placinte si la munca, deci alegerea iti apartine! Acum daca gresesc rog colegii sa ma corecteze!
Toate Bune !Mai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
Cu mare drag..si cu respect ptr. voi .....
Ce este mai placut in acest val-vartej cotidian decat sa evadam putin, lasand privirea si gandurile sa pluteasca deasupra tuturor,in culori si fantezii intr-o lume a povestilor,cu zane, printi si cavaleri,ai timpului apus de odinoara.
Va invitam sa fim din nou copii…sa fim visatori si inocenti, intr-o lume a povestilor
A fost odată ca niciodată...Aceeaşi poveste,şi totuşi ...
Dacã aveţi planuri … anulaţi-le, pentru cã noi..Cavalerii si Domnitele cetatii Kronstadt,unde salasuieste LOGAN CLUB KRONSTADT, pentru mai bunã ştiinşã aflave’ţi ca se da sfoara-n tara, in cele patru zari , sa se stie …in preafrumoasele zi de 30,31 a lui Martie, va avea loc REGIONALA LOGAN CLUB KRONSTADT 2013 pentru care va rugam, pre voi preacinstiti oaspeti făceţi-ne hatârul să ne veselim si sã ne ospãtãm dupã datine strãbune alaturi de boieri dumneavoastra ,unde poruncitu-sa mare praznic si voie buna cu o poveste in lumea basmului…. Iar pentru mai multã putere şi întãrire a celor mai sus scrise poruncit’va sã se vesteascã şi sã se atârne pecete pe aceastã veste,aici dupa bunul plac al domniilor voastre.
Chiar daca nu esti un Cavaler cu armura stralucitoare,o Ileana Cosanzeana , Fat Frumos sau o Domnita din Poveste, vrem sa te simti ca si ei,participand la INTALNIREA LOGAN CLUB KRONSTADTcu o poveste foarte cunoscuta noua, concursuri distractie si voie buna,sub Cetatea Kronstadt. Daca nu a-ti avut noroc de nici o culoare ,nu va pierdeti speranta,avem surprize si o lume de povesti ptr. toti.
Va asteptam cu drag la inceput de primavara !
Locatia de cazare si povestirile le desfasuram la Grand Hotel Perla Ciucasului http://www.grandhotel-perlaciucasulu...tro/prezentareUn elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
uite ca am primit si noi invitatie,acum vedem lucrurile altfel.multam Sebi.
ce zice baietii deschidem lista? o deschid eu.
1.leo_negrescuLast edited by leo_negrescu; 1 March 2013, 01:17.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
Comment