In weekend ar fii perfect!
Discutii Generale Logan Club Banie
Collapse
X
-
locatia ramane unde este acum,daca nu ne convine,asta este..........mai este alt CLUB mai aproape.
oricum aici ne intalnim daca vrem,daca putem.daca se duce lipsa intalnirilor, sunt alternative.Last edited by leo_negrescu; 20 January 2014, 23:26.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
Leo nu este vorba ca nu imi convine,dar eu stau in partea cealalalta a orasului si picul este la iesirea cealalalta a orasului,sper sa nu va suparati dar nu imi permit(sincer nu ma ajuta situatia financiara!)
As venii cu cea mai mare placere dar sunt singurul salariat din familie momentan!
Comment
-
Nu te obliga nimeni sa vii,''picul'' nu este foarte departe de LIDL.bani de lupe si xenon avem,dar de restul?cu acele conducte si cu maciulia cum ramane.avem sacii incarcati si restul numai conteaza.avem masini frumoase si ne laudam''tu stii cat am bagat si cat am muncit sa fac asta''.dar muncesc fraierii si nu avem nici bani de''combustibil'' pentru fraierul care isi rupe degetele in investitiile tale.
ne multumim decat sa''multumesc lui ........'' si atat.
cei ce ne-am intalnit la Succes,ne intalnim aproape zilnic,nu avem nevoie de schimbare de locatie.
Multumesc celor care au participat.
PARTICIPA CEI CARE VOR,NIMENI NU ESTE OBLIGAT.FIECARE SE DUCE UNDE VREA NU MA INTERESEAZA.Last edited by leo_negrescu; 21 January 2014, 01:33.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
Stai linistit Leo ca de accea nici nu le-am pus ca stiam ca vei striga!Bani de lupe si de xenon sunt luate pe bani mei munciti(cum de altfel sunt toate cele facute la masina)!Iti multumesc pentru tot ce ai facut pt mine si ca m-ai ajutat!Nu stiu daca am avut vreo data sacul plin(cred ca ma confunzi)!Asta a fost ultima data cand am apelat la tine stai linistit!
Bafta in continuare cu masina si clubul!
Comment
Comment