Matiz (tunning)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Matiz (tunning)

Cica matiz ) ce parere aveti ?! Eu nu cred ca s-ar putea realiza asa ceva
    Attached Files
    LoganClub Craiova

Ptiu! Ce hidosenie! O fi pe bune sau e fake?
    Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Traiasca photoshop-ul se vede de la o posta ca e fake
      sigpic

Comment

Reiese din ce am zis ca este photoshop ! Am si intrebat oare credeti se poate realiza asa ceva ?! Este FAKE ceea ce vedeti in poza ! Mie unul nu imi place !
        LoganClub Craiova

Comment

Probabil ca se poate. orice se poate, pana la urma. intrebarea e daca se merita...
          si, ca parere personala, arata urat si ineficient desenul din photoshop.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Urat rau de tot , mie unu personal nu imi plac matizurile deloc , m-am carat odata cu unu si e foarte foarte mic am stat , deabea am reusit sa ies din el .Si cand vine vorba de matiz zic daor :zidu chinezesc
            Bart: I am through with working. Working is for chumps.
            Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

O chestie deasta umbla pe la noi iarna cand este zapada mare,sa faca partie .
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Simplu: matizul ramane matiz iar desenul asta se vede din spatiu ca e photoshop.

Comment

Originally posted by dorutz View Post
                  Traiasca photoshop-ul se vede de la o posta ca e fake
                  Macar de ar fi in photoshop dorule......dar asta e rezultatul paint-ului...)))))))
                  ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Hidos de urat...dar cand o sa-mi trebuiasca un utilaj agricol pe la sat mai bine tizu asta decat vreun tractor romanesc O sa fiu cel mai tare din Judet

Comment

Gata ne-am convins ca e fake de fapt nu e fake se numeste virtual tuning sa facut ptr consursu de VT de la 4 tuning days...

Aici se inchide se va redeschide doara daca mi-se va da un motiv serios!

sigpic

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google