logan club banie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa citam un mare M.C. ....LEOOOOOOOOOOOOOOO NEGRESCUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!
    Alaturi de oameni deschisi la nou si la ceva frumos ptr. ei si ptr. binele comunitatii L.C.
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

totusi nu ma mai saltati atat, am facut ce am simtit si doar atat.
      sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

nu te saltam ..spunem adevarul.... deci bafta....
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Asa cum zicea si damon, ne asteapta un drum lung iar cel mai important e sa fim uniti! Bafta Logan Club Banie - suna ok denumirea asta !
          Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Felicitari Leo ... si spor in tot ceea ce vrei sa faci. Noi te sustinem.
            Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

Felicitari pentru initativa,succes si multa implicare,totul va fii super !

Comment

multumesc pt aprecieri,sustinere si gazduire,L C Kronstadt.sunteti niste oameni deosebiti.

Comment

Logan Club Kronstadt sustine intotdeauna ideiile bune si oamenii de exceptionali

Deci se stie: LEOOOOOOOOOOOO NEGRESCCUUUUUUUUUUUUU

Sunt sigur ca initiativa ta va avea succes. Bravo Leo
                  Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

Felicitari Leo pentru initiativa luata,sunt bucuros ca sunt invitat in noul nostru club!
                    Va multumesc de invitatie si tot o data de a doua sansa!Sper sa nu va dezamagesc!

Comment

deci de acum taxa la idei!!..
                      Bafta Leo!!
                      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

multumesc nicosianu,multumesc nairod.trebuia sa iau decizia asta.
                        93 mrs:mi-a placut atitudinea ta si de aceea esti invitat in noul club.

Comment

mrs ma bucur si eu ca ai ales sa fii de partea lui leo,si sper de acum in colo sa nu mai existe din partea noastra rautati,ironii sau ceva de genu...vreau sa ne ajutam unu pe celalalt asa cum trebuie!il felicit pe leo pt ideea asta,cred ca era sinduru lucru care trebuia facut!sper sa fim cat mai multi.....
                          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

tinand cont de ideea lui nairod si acordul baietilor,noul club se va numi LOGAN CLUB BANIE.
                            DE ACEEA ROG ADMINISTRATORII SA INCHIDA POSTURILE:logan club craiova 2 old intalniri si discutii generale logan club craiova 2 old.multumesc pt intelegere si de asemenea LC Kronstadt pt gazduire.se deschid noile posturi acum.

multumesc Sebi pt tot ce ai facut .
                            Last edited by leo_negrescu; 23 March 2012, 01:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Multa bafta si spor la organizare,inceput frumos si multa intelegere.
                              [SIGPIC]sigpic

Comment

in acest week-end am fost plecat,colegii,a-ti fost plecati si voi?si telefoanele le-ati neglijat.
                                este nasol inceputul acesta.
                                multam raluka.

deja putem discuta pe''DISCUTII GENERALE LOGAN CLUB BANIE''.multumesc.
                                Last edited by leo_negrescu; 25 March 2012, 20:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google