logan club banie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by 93mrs View Post
    Felicitari Leo pentru initiativa luata,sunt bucuros ca sunt invitat in noul nostru club!
    Va multumesc de invitatie si tot o data de a doua sansa!Sper sa nu va dezamagesc!

Mda ...Sa inteleg ca s-au dat invitatii particulare ....?!

Exact cum banuiam !!

Daca nu se posteaza pe vechiul topic si nu se anunta si acolo intalnirea de miercuri, inseamna ca nu sunt doriti decat cei care au primit invitatie in privat !!!

Toate bune..

Comment

Nu s-au dat nici un fel de invitatii particulare, cu tuica ca la nunta sau altceva.
      Pur si simplu e intalnire miercuri unde se strang, la ora indicata si locatia data toti cei care sunt animati de pasiunea pentru masini !
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Si cei care nu stiau de noul topic de unde aflau?!!

In fine.. nici nu trebuie sa mai raspunzi!!

S-AU DAT INVITATII PARTICULARE 1000% !!

Comment

daca urmaresti forumu...gasesti!dar nu inteleg dc nu ne lasati sa ne vedem fiecare de treaba.....e mai bine asa!!!
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Alex "traieste".....

Comment

salutare baieti...
              de a lungu timpului am vazut multe dacia logan preparate frumos
              m-am gandit sa intru si eu in LOGAN CLUB!

nu inteleg o parte!!!
              LOGAN CLUB CRAIOVA /\ LOGAN CLUB BANIE ?

certuri?organizatia proasta? care este motivul de sunteti impartiti?

Comment

@82Alexandru - te astepatam la intalnire si discutam acolo, cat despre concluzii pripite si alte chestii care nu-si au locul, intai sa ne cunoastem si dupa aceea comentam. App. am vazut ca aceasi atitudine o ai si pe LCC, crezi ca e constructiva?.
                Concluzia : vino azi la 18:00 in parcarea Succes (fostul Pic) si vezi cum merg lucrurile.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google