logan club banie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• logan club banie

Aici se vor discuta subiecte in afara intalnirilor LCC 2 OLD.

rog unul din moderatori,sa mute acest post din logan club kronstadt,in posturile de intalniri nationale.nu stiu sa deschid un post cum trebuie.multumesc pt intelegere.scuze pt double.
    Last edited by leo_negrescu; 21 March 2012, 20:39. Reason: Automerged Doublepost
    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

aici sa fie discutiile generale.......ma bucur pt acest nou inceput...sper sa fie ceva unic!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

se vrea un nou inceput,cu pretentii pe masura si de asemenea incerc sa fac si eu ce face LCKronstadt,care pt mine este un bun exemplu.

Comment

te felicit Leo pentru hotarare.daca eu am venit cu ideea pentru numele de Kronstadt pentru nou club ..poate iti pot sugera un nume si pentru ceea ce ai inceput tu...LOGAN CLUB BANIE!!!
        mult spor
        sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

multumesc pt sustinere,nume club.

Comment

succes cu noul proiect
            sigpic

Comment

mersi Florin.

Comment

felicitari leo pentru curajul de a incepe totul de la 0. sa fie intr-un ceas bun.succes de acum inainte in aceasta formula.

Comment

Felicitari
                  leo_negrescu
                  Organizator de Intalniri ptr.initiativa,si ca mi-ai ascultat sfatul...din partea noastra te gazduim aici la noi pana cand consideri tu de cuviinta...respectele mele ptr. tot ceea ce faci...si voi sunteti fratii nostrii de club si ne unim cetatile,cu mare drag ..multumim ptr. aprecieri..si te sustinem in tot ceea ce faci....Un nou inceput cu un om mare la gand si suflet.
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

multam mult,stiam ca ma pot baza pe voi.de acum inainte sper sa va pot ajuta si eu cu ce pot in organizarea unor regionale trasnet.

Comment

tare frumos numele LC Banie, dar pt. ca suntem old-eri supun dezbaterilor o alta denumire - LC Pelendava (denumirea dacica a urbei noastre) sau de ce nu LC Valea Dunarii.

Comment

hai ca este bine:ascultam si de altii si de asemeni venim cu propuneri noi.mersi damon.

Comment

Important e sa fim uniti si sa comunicam excelent, fara a lansa sageti catre o persoana sau alta! Argumentele bine fundamentate si experienta sa primeze!!

Comment

ma bucur,ca sunt sustinut.

Comment

sincer imi place ideea cu LOGAN CLUB BANIE.....ma bucur ca ii avem alaturi pe cei de la LOGAN CLUB KRONSTADT,avem de unde invata!
                              Last edited by sebi8ta; 22 March 2012, 01:07.
                              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google