If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sa citam un mare M.C. ....LEOOOOOOOOOOOOOOO NEGRESCUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!
Alaturi de oameni deschisi la nou si la ceva frumos ptr. ei si ptr. binele comunitatii L.C.
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Felicitari Leo pentru initiativa luata,sunt bucuros ca sunt invitat in noul nostru club!
Va multumesc de invitatie si tot o data de a doua sansa!Sper sa nu va dezamagesc!
mrs ma bucur si eu ca ai ales sa fii de partea lui leo,si sper de acum in colo sa nu mai existe din partea noastra rautati,ironii sau ceva de genu...vreau sa ne ajutam unu pe celalalt asa cum trebuie!il felicit pe leo pt ideea asta,cred ca era sinduru lucru care trebuia facut!sper sa fim cat mai multi.....
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
tinand cont de ideea lui nairod si acordul baietilor,noul club se va numi LOGAN CLUB BANIE.
DE ACEEA ROG ADMINISTRATORII SA INCHIDA POSTURILE:logan club craiova 2 old intalniri si discutii generale logan club craiova 2 old.multumesc pt intelegere si de asemenea LC Kronstadt pt gazduire.se deschid noile posturi acum.
multumesc Sebi pt tot ce ai facut .
Last edited by leo_negrescu; 23 March 2012, 01:05.
Reason: Automerged Doublepost
sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment