Originally posted by lucialina
View Post
Tricouri LoganClub
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ai pm sa nu afle dusmaniiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Streulea: eu am 160 si 45 kg. Si daca pun poza cu tricoul M pe mine o sa ajung de rasul forumului. Pana imi vine un S nici nu ma gandesc sa il portCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Ba ce ma oftic. Pana si sotia mea face misto de mine ca ea are tricou si ii place si eu ....
LOGAN CLUB pe fata putea fi scris putin mai mareCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Ce sa-i faci bubule, mai maninca si tu sa cresti :P
mie imi sint bune marimile L, dar imi place mai mult XL
ca sa nu pun ca am tricou alb XXL
intradevar, pe mine e cam parasuta XXL, dar tot il port.
deci nu vad de ce ti-ar fi rusine cu e l
cit despre " LOGAN CLUB pe fata" scris mai mare, nu cred, e doar o sigla pe fata. Altfel il faceam mare pe tot pieptul. Ca si sigla e marimea exact cit sa ocupe partea stinga a pieptuluiDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
EU as propune ca streulea sa faca alt topic.. Sa nu ma supar.. Poate nu ii destul de clar topcul TRICOURI LOGAN CLUB!LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Asteptam comenzi pentru tricourile LoganCLub.
UP !!LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment