Sfat Achizitionare Logan SH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

unde va gaseste? si ca tine bGy sunt multi...
    un pic de prosteala , un pic de tupeu...

S-o stapanesti sanatos !
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

bGy, mergi linistit si vezi. Pune in aplicare sugestiile colegilor si convinge-te cum sta treaba. Nu de alta dar sa vezi cu ochii tai ce inseamna diferenta intre o masina "reala" si una masluita si sa-ti faci o idee cam la ce sa te uiti la o masina SH.
      Bafta si rabdare!
      Cunoscatorii stiu, inginerii intuiesc.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
        Mai omule, matale pricepi ca aia n-are 37.000 km? Poate sa-ti dea ce facturi doreste el, ca masina asta are mult peste km declarati.
        Iti pierzi vremea de pomana, dar fa cum crezi, ca doar e timpul si banul tau.

PS: masina sigur sigur nu e din 2007, pt ca n-are eleronul acela, si nici maciulia de la schimbator de generatie noua. Plus de asta e 1.4. Macar alearga si tu dupa un 1.6 sau 1.6 16v. Uita de 1.4.

inseamna ca nici a lui PCH nu e din 2007, ca are spatele la fel ca aia, si maciulia a schimbat`o el

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
        sigpic

Comment

A lui PCH n-are Ac.
          Eu am avut masina din noiembrie 2006, laureate, si avea eleronul ala + maciulie din seria noua. Ce dracului, crezi ca vb din auzite?

Comment

Pai si el nu se gandeste ca pot sa aflu din ce an e masina lui ? de ce ar scrie 2007 asta nu inteleg
            sigpic

Comment

A lui PCH are butonas la portbagaj. Aia din anunt nu are. Butonasul s-a pus la sfarsitul lui 2006.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

poate a fost lovita si are capota portbagaj schimbata
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

A schimbat si maciulia cu una mai veche, nu?

@bgy: asa fac samsarii bre, umfla anii si scad km. O sa-ti spuna ca e la sfarsitul lui 2006, ca se invartea luna spre stanga si soarele apunea cand a pus anuntul, si de aceea s-a strecurat aceasta mica eroare.

Comment

Pai si daca imi spune asa, Pa si la gara, sunt alte masini de vazut.

Are cineva sa imi puna o maciulie din anul 2007 sa vad ?

App inca o chestie care mi-a spus-o, "nu doresc verificare la orice service de cartier ci la unul autorizat"
                    sigpic

Comment

Pai si el nu se gandeste ca pot sa aflu din ce an e masina lui ? de ce ar scrie 2007 asta nu inteleg
                      Ca sa mergi sa o vezi. Cel mai greu lucru e sa faci pe cineva sa considere ca merita sa se deplaseze sa vada o masina.
                      Mergi, vezi masina, vezi daca are rugina, daca prezinta semne ca ar fi fost lovita, vezi anul, starea trenului de rulare, spune-i ca indiferent daca are sau nu km, distributia e imbatranita si trebuie schimbata si faceti un pret.
                      Masina poate fi buna, indiferent daca are 40k sau 80k.

App inca o chestie care mi-a spus-o, "nu doresc verificare la orice service de cartier ci la unul autorizat"
                      Pe care il va alege el probabil si-l vei plati tu.
                      Un samsar are intotdeauna relatie cu un service multimarca, iti spun aia ce vrei tu sa auzi.
                      Last edited by mr.K; 10 April 2012, 13:05.

Comment

Uite aici cum arata o maciulie de 2007 (ceea ce aveam eu era de Sandero, insa cea normala arata la fel, mai putin argintiul din capul ei).

Comment

deci ceva mai putin butucanoasa sa inteleg...
                          O sa il intreb sa il mustrez un pic, il intreb si de portbagaj si de maciulie..

Mr. K , nu-mi fac probleme am pe cineva la dacia unde o sa il duc fara nici`o plata
                          sigpic

Comment

Scuze de interventie, vreau sa subscriu parerii celorlalti in legatura cu masina, sunt cateva elemente care trebuie sa-ti dea de gandit:
                            1. numarul de inmatriculare e cu 3 cifre, in 2007 nu erau numere de inmatriculare cu 3 cifre.
                            2. prezentarea: - “pensionar”?, “garaji”?
                            3. daca ar avea 37.000 de km si ar fi fost tinuta in garaj, in nici un caz, repet, in nici un caz n-ar fi aratat asa masina, din punctul meu de vedere, e obosita rau masina, daca voi avea ocazia sa ajung la un prieten de-al meu cu logan din 2006 la 60.000 km. sa-i fac niste poze, vei putea sa vezi diferenta si n-a stat o zi in garaj…
                            Desi dorinta de a achizitiona o masina este foarte mare( eu a trebuit sa astept o luna jumate pana am vazut masina, deci cunosc senzatia), gandeste-te f. serios la faptul ca banii dati nu-i mai vezi, inarmeaza-te cu f. multa rabdare si mai cauta, sfatul meu e sa cauti un 1,6 16V, eu am aflat ce face motorul asta dupa ce am condus masina, s-a nimerit sa mai fie pe stoc la destocaj, cand am cumparat-o, altfel imi luam 1,2!! Bafta la cumparare si inca o data, nu te grabi… toate bune…
                            p.s. un element in plus ar putea fi cauciucurile, daca sunt de vara, la 37.000, teoretic ar trebui sa fie din 2007, daca e alt an...
                            Last edited by dinita george; 10 April 2012, 13:29.
                            Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini. (Murphy)

Comment

1. numarul de inmatriculare e cu 3 cifre, in 2007 nu erau numere de inmatriculare cu 3 cifre.
                              Oricine isi schimba numarul, la cerere.

2. prezentarea: - “pensionar”?, “garaji”?
                              Pe vremuri nu se facea atata carte. Acum toti au facultate si master, facute la aprozar eventual.

3. daca ar avea 37.000 de km si ar fi fost tinuta in garaj, in nici un caz, repet, in nici un caz n-ar fi aratat asa masina, din punctul meu de vedere, e obosita rau masina
                              Daca nu e proaspat polishata si nu straluceste prin interior, gata, e obosita. Cum le vedeti voi toate intr-o poza. Pai de aproape, probabil spuneti si prin ce judete a circulat masina, dupa praful de pe anvelope.
                              Romanii prefera masinile lucioase dar varza la trenul de rulare, cu intretinere dubioasa.
                              Last edited by mr.K; 10 April 2012, 13:33.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
                                Oricine isi schimba numarul, la cerere.

Pe vremuri nu se facea atata carte. Acum toti au facultate si master, facute la aprozar eventual.

Daca nu e proaspat polishata si nu straluceste prin interior, gata, e obosita.
                                Romanii prefera masinile lucioase dar varza la trenul de rulare, cu intretinere dubioasa.
                                multumesc de corectare, dar nu cred ca asta e scopul topicului, daca este necesara terminarea unei facultati pentru a scrie corect garaj... atunci ma abtin, eu am incercat sa-mi expun punctul meu de vedere pentru masina mai sus expusa, multumesc pentru atentie
                                Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini. (Murphy)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google