Sfat Achizitionare Logan SH
Collapse
X
-
Originally posted by bGy View PostAm fost azi sa vad masina albastra, minciuni peste minciuni, ca masina a fost luata in leasing si apoi a trecut`o pe numele lu tasu, ca e condusa de o "gagica"...
Avea aripa fatza indoita putin, l-am intrebat ce reparatii a facut la masina, a spus ca a revopsit`o complet ...
Nush unde a revopsit`o caci abtipildul de pe prag fatza, ala de protectie de scrie LOGAN, era vopsit si el :| ... si plus de asta cand am deschis capota, erau niste suruburi care aveau un pic de galben pe ele , nush de la ce erau asa si nici el nu a stiut ....
Cine nu pune poze din toate cele 4 laturi (poze clare) sigur incearca sa mascheze ceva in neregula la tabla.
Iar de proprietar, cred ca era clar.
Samsar cu Logan de nou, sa-l mai tina si 5 ani. Ceva nu se pupa. Masina o fi avand un singur proprietar, inainte de asta cu Mondeo.Last edited by mr.K; 12 April 2012, 10:00.
Comment
-
Am mai pus ochii pe una, merg maine sa o vad, din poza pare ok , a spus ca nu e primu proprietar, a cumparat`o acum 3 ani ... si acum o da din motive financiare ...
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
o parere va rog, v-as ruga, la ce sa ma uit mai atent maine la ea ?sigpic
Comment
-
Nu o cumpar maine, vreau doar sa o vad estetic, nu prea ma pricep mai deloc la mecanica ... cand o sa o cumpar o duc la unchiul meu la service autorizat dacia si o verific complet.
Dar vreau sa imi spuneti la ce sa ma uit maine, la ce sa fiu mai atent, ce sa il intreb....
Si inca ceva, vad ca in anunt nu apare ca ar avea carte service, omu mi-a zis ca e al doilea proprietar ... Ce as putea sa fac ?sigpic
Comment
-
Comment