Sfat Achizitionare Logan SH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

revin cu linku:

plus:

aici gasesti si un nr de tel.
    Last edited by dinita george; 11 April 2012, 22:12. Reason: Automerged Doublepost
    Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini. (Murphy)

Comment

Originally posted by bGy View Post
      Am fost azi sa vad masina albastra, minciuni peste minciuni, ca masina a fost luata in leasing si apoi a trecut`o pe numele lu tasu, ca e condusa de o "gagica"...

Avea aripa fatza indoita putin, l-am intrebat ce reparatii a facut la masina, a spus ca a revopsit`o complet ...

Nush unde a revopsit`o caci abtipildul de pe prag fatza, ala de protectie de scrie LOGAN, era vopsit si el :| ... si plus de asta cand am deschis capota, erau niste suruburi care aveau un pic de galben pe ele , nush de la ce erau asa si nici el nu a stiut ....
      Ti-am zis ca-s putine poze, una singura cu exteriorul si aia neclara.

Cine nu pune poze din toate cele 4 laturi (poze clare) sigur incearca sa mascheze ceva in neregula la tabla.

Iar de proprietar, cred ca era clar.
      Samsar cu Logan de nou, sa-l mai tina si 5 ani. Ceva nu se pupa. Masina o fi avand un singur proprietar, inainte de asta cu Mondeo.
      Ai sa ajungi la parerea mea: decat una din 2007 in anunt si din 2006 in realitate, dar cu probleme, mai bine una din 2004/2005 intretinuta si cu istoric verificabil.
      Last edited by mr.K; 12 April 2012, 10:00.

Comment

Mai bine uita-te la o masina de pe forum, trebuie sa-ti placa vreuna, macar ii stii istoricul si vanzatorul.
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Imi plac 2 de pe forum

i-am oferit 4200 de euro , dar nu vrea sa o dea cu atat

Si cea a lui PCH , dar nu are AC ... si sincer nu as vrea sa o iau fara AC ...
          sigpic

Comment

am citit tot topicul si vad ca tii foarte mult la anul de fabricatie
            tine minte cumperi masina nu anul...
            I changed her oil , she changed my life
            sigpic

Comment

Am mers pe principiul , daca nu cunosc istoricul masini si daca nu il cunosc pe cel de la care o iau, macar sa fie un an cat mai bun ....
              sigpic

Comment

Si eu m-am lasat vrajit de an si am luat-o in barba la kilometri ) ....si la .....cine stie ce ma mai asteapta.
                Cunoscatorii stiu, inginerii intuiesc.

Comment

Si la un an mai vechi poti sa o iei la fel in barba cu km , crezi ca daca e cu 2 ani mai veche crezi ca nu se poate umbla la km ?
                  sigpic

Comment

Ba da, din pacate orice se poate intampla. De asta trebe rabdare (cateodata enervant de multa) sa iei "teapa cat de mica" spre deloc.
                    Cunoscatorii stiu, inginerii intuiesc.

Comment

• Am mai pus ochii pe una, merg maine sa o vad, din poza pare ok , a spus ca nu e primu proprietar, a cumparat`o acum 3 ani ... si acum o da din motive financiare ...

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

o parere va rog, v-as ruga, la ce sa ma uit mai atent maine la ea ?
                      sigpic

Comment

• la km astia trebuie schimbata distributia.......ar fi bine sa ai un mecanic cu tine (sau un prieten care se pricepe bine la masini)...din poze arata bine...dar :-??

Comment

• Nu o cumpar maine, vreau doar sa o vad estetic, nu prea ma pricep mai deloc la mecanica ... cand o sa o cumpar o duc la unchiul meu la service autorizat dacia si o verific complet.

Dar vreau sa imi spuneti la ce sa ma uit maine, la ce sa fiu mai atent, ce sa il intreb....

Si inca ceva, vad ca in anunt nu apare ca ar avea carte service, omu mi-a zis ca e al doilea proprietar ... Ce as putea sa fac ?
                          Last edited by bGy; 13 April 2012, 11:01. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

• Ce facusi pana la urma? Ai cumparat-o sau esti inca in cautari?
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Sunt in tratative cu domnul ala , dar nu e nimic sigur, urmeaza o verificare tehnica, sa vedem .... daca nu iese ok altu...
                              sigpic

Comment

• Uita-te si aici: http://cautare.mobile.ro/vehicule/de...=1&tabNumber=1

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google