If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Păi dacă ai mers la ce service a vrut samsarul era de aşteptat.
Din 3 service-uri am ales eu unul dupa bunul plac. Mi-am dat seama ca nu e de bine sa ma duca el unde vrea. Cred ca indiferent unde mergeam rezultatul era la fel.
Primul proprietar, pensionar, 2007 si are numar de inmatriculare cu 3 cifre ....masina nu e 2007. Vezi ca de la anul o sa se bage si taxa aia!
dar ce an zici ca e ? :-s , omu a zis ca a vrut preferentiale, si chiar era pensionar dupa cum vorbea la telefon, adica avea vocea unui barbat in jur de 60 de ani ... l-am intrebat si de stopuri, de ce le-a schimbat...pare in regula omu, a spus ca are cartea service cu toate chitantele cu tot, o sa ii verific si VIN-ul ... acum sa vedem maine cand o sa vad masina ce si cum...
Ti-am zis, e cineva de la mine din familie sef la ITP, adica nu o sa fie problema de verificari atata timp cat el a spus ca accepta orice test in service autorizat
Uita-te putin la volan si la schimbatorul de viteze, au uzura cat pentru 100k. Masina aia nu are 37k si este 2005-2006.
Eu sincer nici nu m-as obosi sa ma duc s-o vad.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Daca e sa fie adevarat masina trebuie sa fie IMPECABILA (din poze nu se prea vede a fi nu stiu ce) Pe langa volan si schimbator, vezi si contactul, daca e uzura mare- ceva nu e in regula plus de asta am vazut ca masina are si huse pe scaune, incearca sa ridici husa la scaunul soferului sa vezi cum arata scaunul cu husa originala.
Bafta.
Masina aia sigur nu-i din 2007 si nu stiu ce pensionar isi pune sopuri tunning poate unul samsar care-si schimba numarul de telefon la fiecare masina vanduta
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
maine ma duc sa o vad, am vorbit si cu proprietarul, accepta orice testare, si ma duc fix la unchiul meu la ITP daca arata ok masina
Asta e , ce daca nu e 1.6 cum vroiam eu...pare ok masina si nu ma deranjeaza ca e 1.4, pe viitor poate o sa schimb...
Tinand cont ca eu vin de pe un matiz, cred ca e ok ))
numai dupa cum macelareste limba romana e un samsar obosit.
1. un pensionar nu scria pensionar in descriere
2. am mai vazut scris pe masini in targ..."tinuta in garaji " . samsarii au tendinta de a scrie exact cum se aude
O sa ma duc sa vedem ce e cu ea, v-am spus nu ma impiedica cu nimic sa ma duc sa o vad, dintre toti cei pe care i-am sunat, asta a parut cel mai de incredere..
Am mai sunat la samsari care imi raspundeau cu "ce masina sefu ?"
Omuletu asta nu e tigan, mi-a vorbit foarte politicos, a spus ca imi da toate chitantele de la dacia, o pot verifica dupa VIN , si plus de asta nu stiu de ce ar mintii cineva cu anul de fabricatie avand in vedere ca o pot verifica foarte usor cand a iesit de pe poarta dacia.
Si plus de asta , daca esti pensionar nu poti sa iti pui alte stopuri ca sa arata mai bine ? Am o multime de exemple pe la mine pe la bloc, oameni de 56 de ani care si-au schimbat si farurile si si-au schimbat-o din ph1 in ph2.
Mai omule, matale pricepi ca aia n-are 37.000 km? Poate sa-ti dea ce facturi doreste el, ca masina asta are mult peste km declarati.
Iti pierzi vremea de pomana, dar fa cum crezi, ca doar e timpul si banul tau.
PS: masina sigur sigur nu e din 2007, pt ca n-are eleronul acela, si nici maciulia de la schimbator de generatie noua. Plus de asta e 1.4. Macar alearga si tu dupa un 1.6 sau 1.6 16v. Uita de 1.4.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment