Sfat Achizitionare Logan SH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1.6 16 valve din 2007 47 000 km m-i se pare ceva in neregula cu ea.
    Altfel de ce ar vinde-o si nu o pastreaza???

Comment

• e Samsar cezar ...
      sigpic

Comment

• cand va aud, ca daca e din 2007 nu are voie sa aiba 47.000km... da credeti ca fiecare om isi cumpara masina ca sa se plimbe zilnic cu ea? sa faca 40.000km pe an ??? Na, masina mea e din 2006 si are 46.000 umblam foarte rar cu ea si doar la necesitati, nu plimbari aiurea ca e scumpa benzina... tata vrea sa o vanda sa cumpere alta noua ca sa nu stea peste cativa ani sub ea zilnic... inseamna ca e samsar... aveti niste idei preconcepute
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• doar de rugina sa-si faca griji kubala ...

nici nu conteaza cateva mii de km in plus. sa fie intreaga...
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

• Originally posted by kubala7 View Post
            cand va aud, ca daca e din 2007 nu are voie sa aiba 47.000km... da credeti ca fiecare om isi cumpara masina ca sa se plimbe zilnic cu ea? sa faca 40.000km pe an ??? Na, masina mea e din 2006 si are 46.000 umblam foarte rar cu ea si doar la necesitati, nu plimbari aiurea ca e scumpa benzina... tata vrea sa o vanda sa cumpere alta noua ca sa nu stea peste cativa ani sub ea zilnic... inseamna ca e samsar... aveti niste idei preconcepute

am spus ca e samsar ca are si alte masini la vanzare...taicatu are 3 masini la vanzare in momentul asta ? nu cred
            de unde ai dedus tu faptul ca am spus ca e samsar din kilometrii pe care ii are ?
            Last edited by bGy; 19 April 2012, 22:17.
            sigpic

Comment

• Vorbea cu userul Nytro, mai sus.
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• ce parere aveti de masina colegului ?

sigpic

Comment

• As lua masina samsarului dupa o prealabila verificare.
                  La 4000 e decent un 16v.

Daca nu, da 4500 pe un Citroen C4 din 2008. Voila.

Comment

• Am gasit un 16v la 4100 de euro anul 2006 , 53000 de km mai sus, in schimb e zgariata aripa spate pana la tabla , si bara fatza e crapata a lovit un caine cu ea ... distributia nu e schimbata si nu e primul proprietar

se merita ?
                    Last edited by bGy; 20 April 2012, 00:23.
                    sigpic

Comment

• aia de pe forum chiar imi place. ce are in minus fata de un 16v ? ABS si cam atat. in schimb are un motor mai fiabil si la care consumabilele sunt mai ieftine. cuplul motor e mai mare in turatii mici la 8 v ....
                      in plus gandeste-te ca la anul se plateste taxa aia de noul proprietar la masinile inmatriculate dupa 2006.

eu nu mi-as mai lua logan ...
                      o/____\o
                      (i)
                      .........

Comment

• Originally posted by bGy View Post
                        Am gasit un 16v la 4100 de euro anul 2006 , 53000 de km mai sus, in schimb e zgariata aripa spate pana la tabla , si bara fatza e crapata a lovit un caine cu ea ... distributia nu e schimbata si nu e primul proprietar

se merita ?
                        Clar NU!

Pai Cezar iti zise de C4 din 2008 cu 4500 si tu iei in considerare 16v-ul din 2006, cu 1600 de lei mai ieftin?
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• e putin si de gust Niki , nu imi place c4 , m-am interesat si de el ... pur si simplu nu imi place ....e urat , sper sa nu supar pe nimeni insa gusturile nu se discuta
                          sigpic

Comment

• Daca omu vrea sa isi cumpere logan , pt ca e ieftin de intretinut si sunt ieftine piesele, cum ii bagati voi pe gat citroenuri, peugeoturi si alte franceze la care piesele de schimb au niste piese astronomice, iar service-urile din romania pt acele masini sunt varza. Omu vrea o masina ieftina si usor de intretinut... Degeaba ia acu cu 4500 C4 si dupa cateva luni baga zeci de milioane in ea... Eu iti recomand sa mergi cu incredere pe logan , fie el si SH...

Comment

• Mai Kubala cum vorbesti tu ca un om mare...
                              Ai avut tu in posesia asa ceva? Stii tu cat sunt piesele si cati bagi bani in ea la numai cateva luni?
                              Ce tot mananci bors atat, ca nu stii pe ce lume traiesti. Folositi toti mentalitatea altora, si aveti creierul ca sa ce? Sa reproduceti ce au spus alti inapti?

Ca sa te lamuresc, ca eu sunt consumator de astfel de masini:
                              - revizia cu ulei total quartz, filtre, inclusiv de motorina. Atentie.... tine-te bine....mai esti pe fir?...sigur?....hai nu te speria: 450 lei. Scump domne, scump.
                              De fapt, poti verifica singur cat sunt piesele inainte sa te dai cu presupusul, ca sa putem discuta fapte si nu elucurbatii.

Eu am avut o "rabla" de C4, adus din Franta, cazan luat de la niste nenorociti de samsari. Mi-au tras o teapa cu masina aia, ca am folosit-o aproape un an, aproape 20.000 km si n-am bagat 2 lei in ea. Si acum merge, dupa ce a fost dauna totala.
                              Vezi morala? Daca nu, o desenam, da-o dracului.

Comment

• Nu cred ca e mare diferenta intre Peugeot si Citroen... Are varumeu momentan Peugeot 308, nu vorbesc din filme in 2 luni de cand a luato deja a bagat vreo 25 de milioane... apropo cat e un termostat de llogan diesel ? 100 de lei...da? sti cat e un termostat de peugeot 1.6HDI ? 250 de lei... asta e numai un exemplu , a schimbat si ceva piesa la ambreiaj, nu stiu exact care, a fost si aia 500 de lei... masina din 2009 !! daca vrei o lista completa cu ce a schimbat in 2luni il contactez si postez... si faceti o comparatie intre piesele de logan si astea franceze... chiar nu vorbesc din filme, acu inteleg ca fiecare se lauda cu ce masina are, dar totusi, sa fim seriosi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google