Sfat Achizitionare Logan SH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai e natural sa fie ceva mai scump la intretinere decat Loganul....ai alt confort, e alta mancare de peste! Dai un ban dar stai in fata....nici Loganul nu e tocmai ieftin la piese, cred ca un Astra G il face la acest aspect.

Comment

• Originally posted by bGy View Post
      e putin si de gust Niki , nu imi place c4 , m-am interesat si de el ... pur si simplu nu imi place ....e urat , sper sa nu supar pe nimeni insa gusturile nu se discuta
      Nene, eu nu am spus sa-ti iei C4. A fost doar o paralela, ca sa vezi diferenta minima de pret intre doua masini total diferite, plecand de la clasa, pana la calitatea materialelor si a asamblarii.

@Kubala - inseamna ca var-tu are bani de-i intoarce cu magnetu', daca in doua luni a bagat 2500 de lei in reparatia unei masini. Dar mai e o chestie, mie imi place sa cred ca oamenii cu bani au si creier pe masura averii (stiu, e o utopie), astfel incat sa discearna intre bine/rau, frumos/urat, bun/prost etc. Este?
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• O perioada de pana intr-un an de folosinta nu e relevant. Dar cand ai contact cu masini care au probleme, sigur nu-ti mai cumperi.
        E valabila si viceversa. Toata lumea fuge de 2.0 diesel de la VW. La munca am un Passat 2.0 diesel cu 250k la bord si n-a avut probleme la injectie.
        Un prieten are un A4 2.0 diesel Quattro cu 120k la bord, tot fara probleme.
        Dar per ansamblu, 2.0 diesel de la VW e o motorizare care da batai de cap.

Oricum ar fi, a avea noroc sa nu pice nimic intr-un an la masina SH e fix noroc. Daca extindem perioada la 2-3 ani si pica o piesa scumpa la o masina buna, posibil ca acea piesa sa valoreze cat 25% dintr-un Logan SH.
        Last edited by mr.K; 20 April 2012, 13:32.

Comment

• bani are, nu-i o problema... pai a trebuit sa ii bage...ce sa faca? sa stea cu masina stricata in fata blocului ?

si ca sa vedeti cat de meseriasi sunt mecanicii romani la peugeoturi si alte masini straine, inainte sa o cumpere s-a dus cu proprietarul intr-un service si aia de acolo dupa ce au verificat tot ce era de verificat, au zis ca masina e in stare foarte buna... am vazut in ce stare foarte buna era
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Cine e de vina ca si-a cumparat o masina cu 200.000 km +? Ce masina crezi ca e in regula dupa rulajul asta? Chit ca-i nemteasca, frantuzeasca, chinezeasca.

PS: eu cred ca sunt cu picioarele pe pamant, din moment ce am 2 masini, una frantuzeasca si una hitlerista premium. Nu vad de ce as lauda-o aiurea pe aia frunteasca. Tu vezi de ce?

LE: sa nu-mi zici ca are 100.000 ca nu te cred.
            Last edited by Cezar; 20 April 2012, 13:43.

Comment

• 160.000 are... pai si citroenu ala C4 care il recomanda toata lumea la 4500 are 30.000 km ??
              chiar nu am nimic cu masinile franceze, dar daca iti iei sh tre sa ai banii pregatiti pt piese ... Iar daca cumperi una noua cu siguranta nu ai probleme cativa ani buni 3-4...
              Last edited by kubala7; 20 April 2012, 13:48.
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• 18500......

Comment

• Piese pt Citroen C4:
                  -filtru de aer: 50 lei
                  - filtru de ulei: 35
                  - filtru de carburant: 150
                  - filtru de polen: 60
                  Bascula: 300
                  Cap de bara: 50 lei (Lemforder) - surprinzator, nu?

Foarte mare diferenta, intr-adevar, preturile sunt astronomice, nu alta.

Au in jur de 120.000, insa sunt masini bune si iti poti face treaba cu ele. Peugeotul 308 e din alta poveste. Arata bine, si cam atat. Nu inteleg totusi de ce si-a luat masina asta mica cu 160.000 km. Nu gasea alta?

Originally posted by kubala7 View Post
                  160.000 are... pai si citroenu ala C4 care il recomanda toata lumea la 4500 are 30.000 km ??
                  chiar nu am nimic cu masinile franceze, dar daca iti iei sh tre sa ai banii pregatiti pt piese ... Iar daca cumperi una noua cu siguranta nu ai probleme cativa ani buni 3-4...
                  Te invit sa-ti iei masina noua cu 4000 de euro.
                  Last edited by Cezar; 20 April 2012, 14:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• In ce stadiu mai esti, tovarașe? Iti luasi masina? Sau iti luasi si te mutasi pe CitroenForum?
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google