PRO Sau CONTRA Tatuajului?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PRO Sau CONTRA Tatuajului?

De curand ma bate gandu la un tatuaj...eventual dupa Paste.....
    Dar totusi sa dezbatem acest subiect.Credeti ca se merita.Si daca da dati-ne informatii (cei care stiti).Credeti ca-i ceva de folos sau doar de "fala"?

Daca topicul este considerat inutil,se poate inchide.
    sigpic

Este de folos atunci cand ai de mascat ceva ,operatii , semne . Chiar daca am 2 operatii nu mi-as face tatuaj , dar fiecare cu cei place.
    sigpic

Comment

Asta cu tauajul este TABU.

Daca tu doresti sa te tatuezi cu un simbol/desen/figura/slogan care te reprezinta in totalitate si consideri ca este OK sa il faci.....atunci poti sa il faci, dar sa te gandesti ca este permanent(costa mai mult sa il dai jos cu laser).

De exemplu eu vreau sa-mi tatuez figura pisicii mele pe care o ''iubesc'' si o indragesc, iar zodia mea este Leu, deci tot o felina, dar inca ma mai gandesc daca sa il fac sau nu.
      real power..... diesel power by

Comment

Asta o stie oricine.....Oricum, chestia cu tatuaju la mine e mostenire
        sigpic

Comment

si locul unde dai cu laser arata ca o arsura urata (stiu prea bine).

Comment

Asa am inteles si eu.....:| Cel mai bine e sa-ti bati capu de la inceput si sa te gandesti bine ce vrei sa tatuezi,ca dupa sa nu regreti....:|
            sigpic

Comment

Vad ca esti tanar. Pe viitor existenta unui tatuaj vizibil poate fii un motiv de respingere la interviu ... ia si informatia asta in considerare cand te gandesti ;)
              sigpic

Comment

Omul poate nu vrea sa se tatueze pe fatza Eu sunt pro tatoo cu conditia sa-ti faci ceva de bun gust, intr-o zona speciala (ex: omoplat , gamba , biceps etc ). Nu-mi plac tatuajele mari, pe piept, pe degete , antebrat etc..Dar pana la urma e vb doar de gusturi !
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

In privinta asta sunt complet de acord cu "Thejock3r".
                  "yrman"...Da stiu ca pe viitor un tatuaj poate stopa intrarea undeva,in cadrul armatei(din cate am inteles)........
                  Nu-i vorba neaaparat de mine....dar in general, vorbim despre tatuaje.....
                  Last edited by chris-chris; 10 April 2012, 10:24.
                  sigpic

Comment

Acum probabil o să îţi stea bine dar când vei avea peste 40 de ani sau chiar mai devreme, dacă mai faci şi o mică burtă şi începi să ai un aer de om în vârstă, ceea ce e absolut normal să se întâmple, o să fie cam penibil...
                    http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

este exact cum ma uit acuma la oamenii trecute de a doua varsta , de au maria+ ioana , conturul inimii strapunse de sajeata lu` cupidonu etc...

pe vremea lor erau super Cooolii , acuma sunt ofiliti.
                      asa o sa arati si tu peste ani si ani ...

Comment

Nu confundati acele tatuaje facute cu acul si tus Rotring. Sunt niste banale mazgaleli. Un tatuaj facut cu tusuri si aparate speciale se comporta altfel in timp. Acu' depinde de fiecare cum imbatraneste
                        Eu am tatuaje, doua si inca mai am de lucru la ele. Sper sa le termin pana plec din tara.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Asa este,tatuajele facute cu grija si aparate speciale se comporta altfel in timp.
                          De ex: Bunicu' are toata mana dreapta tatuata de la umar in jos,si s-a comportat chiar OK,in afara de faptul ca s-a decolorat putin,este un verde inchis,dar totusi are 50 de ani tatuaju'.
                          sigpic

Comment

Eu mi-am făcut primul tatuaj din curiozitate. Am o oarecare fobie pentru ace și mi-am zis: «what the hell....do it». Și a fost chiar cool, nu m-a durut, nimic. Mai am facut unul, dar nu este terminat de ceva timp, dar tot amân asta. Stau cam prost cu timpul, plus că nu este într-o zonă foarte vizibilă.
                            Subscriu la ceea ce a scris darksid3.
                            Și după ce mi-am făcut primul tatuaj, și-au făcut și șoția și fratele meu, câte unul.

Comment

Postati poze cu tatuajele

Sent from my GT-I5500 using Forum Runner

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google