PRO Sau CONTRA Tatuajului?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu nu suport ceas la mana si nici bijuteriile.nici verigheta nu o port.sa nu mai vorbim de tatuaje.acum face fiecare ce vrea cu "chelea" lui.am vazut tatuaje misto dar am vazut si "cacaturi" pe la unii.unii s-au "zgariat" doar de dragul de a avea ..ceva pe chele.personal nu am sa-mi fac niciodata tatuaj.celor care vor sa-si faca le doresc...toate cele bune.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Consider ca in majoritatea faptelor ar trebui sa existe o minima decenta; asta nu inseamna ca as considera tatuajul ceva indecent, dar cei ce vor sa-si "imprime" ceva trebuie sa-si asume riscul ca vor fi trimisi intr-o zona din care cu greu pot sa-i convinga pe cei din jur ca fac parte totusi dintr-un segment educat, cult...
      Poate gresesc si pentru asta imi cer scuze (pune-ti pe seama educatiei), dar mi-e greu sa accept un tatuaj la un intelectual, (din aceia adevarati); nici un defect fizic nu-mi zgarie retina precum un tatuaj la astfel de persoane; pe celelalte incerc sa le accept; daca nu reusesc, le ignor.
      Asa ca hotarati-va unde vreti sa va situati.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Astea sunt doar prejudecati. Inainte de al doilea razboi mondial, nici femeile nu purtau pantaloni datorita unor idei preconcepute, acum exista o intreaga industrie cu pantaloni de dama.
        Eu am doua tatuaje si o sa-mi mai fac. Asta nu anuleaza diplomele avute, iar daca diplomele nu sunt musai un etalon despre ceea ce ai in cap, de intelectuali prosti in cel mai literar mod posibil, e plina lumea.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Topic inutil...
          Fiecare face ce pofeste si cand pofteste. E ca si cum ai intreba: pro sau contra chilotilor cu suspensor?
          La ce ma intereseaza pe mine ce poarta celalalt? Cu ce m-ar deranja acest aspect? Daca sunt cretin, as lua-o ca pe o insulta, daca am ceva materie cenusie, mi-as vedea de treaba mea.
          Faptul ca X are un tatuaj, nu inseamna ca-i mai prost sau mai destept. Este fix un accesoriu.

Comment

Posibil; dar asta e, de aceea am si spus ca imi cer scuze; consider ca e bine sa spui ce simti nu ce ar fi bine sa simti.
            Unii au facut-o din inocenta specifica tineretii, dar cand vor ajunge oameni respectabili cu studii, functii, trebuie sa fie pregatiti sa suporte si astfel de prejudecati.
            Nu mi-l imaginez pe...Isarescu. pe prof. Irinel Popesu, la intamplare spun, cu tatuaje.
            @ Cezar; Exact; dealtfel am si spus ca incerc sa accept acest lucru.

Comment

E o generatie apusa. Peste 2 generatii lucrurile vor sta altfel.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Asta cu tatuajele si cu piercing-ul e tot o moda. Unii se tatueaza fiindca au vazut la altii, altii se tatueaza "din plictiseala" sau fiindca se simt mai "atragatori" sau mai "cool" avand un tatuaj.

La unii "plictiseala" se instaureaza si continua sa isi mai faca inca 2-3 tatuaje dupa cel si-l fac pe primul. La fel si in cazul piercingului.

Nu cred ca e ceva "extraordinar de rau" - insa il vad ca pe ceva complet inutil - care insa denota o nesiguranta sau o "lipsa" la nivel psihic al omului care isi face asa ceva. Daca vorbim despre copii sau tineri, as spune mai degraba ca este o "incantare" de moment, o imitare a ceea ce vezi in cercul de prieteni sau in filme/reclame TV.

Nu as avea de ce sa nu ma simt bine, normal, asa cum sunt din nastere - ca sa vin sa mai adaug "un artificiu" suplimentar - care iti ramane pe viata - si care din punct de vedere estetic este destul de discutabil.

Insa anumite influente la nivel metal provoaca si tatuajul si pierciengul. Apropos de "cipul" pe care tot auzim ca se doreste a fi implantat oamenilor in viitor. Pentru un om care are tatuaj sau piercing - implantarea unui cip in propriul corp este ceva mai usor de acceptat - fiindca deja omul respectiv are bariera mentala pentru asa ceva mult mai scazuta - putand asimila cipul respectiv unui "accesoriu" gen piercing sau tatuaj - care a fost deja acceptat.

Tot asa constat in ziua de azi, apropos de "modernitate", "civilizatie", "toleranta" - discutarea uneori chiar in derizoriu a unor teme fara importanta, sau chiar a unor importante - amestecate intr-un melanj care "adoarme" discernamantul si normalitatea.

Practic tatuajul nu te ajuta la nimic - iar peste 20 sau 40 de ani va fi poate chiar usor penibil. Daca cineva considera ca va fi mai apreciat sau placut in cercul de cunoscuti printr-un tatuaj sau cercel - inseamna ca are un respect de sine destul de scazut, are o problema cu increderea in sine si e cazul sa reflecteze si se caute in interior (introspectie). Trebuie sa ai o claritate in gandire - cine esti, ce esti in stare si modul in care ceilalti te percep - insa fara a pune un tatuaj si eventuala perceptie a celorlalti deasupra a ceea ce esti tu in esenta.

In cazul autorului acestui thread, cred ca e bine sa vorbesti despre asta si cu parintii si chiar cu bunicul - care spui ca are un astfel de tatuaj. Decizia sigur ca trebuie sa iti apartina.

Comment

Bun; dupa aceste consideratii, care sincer eu nu cred ca iti apartin, n-am aflat un lucru; pro sau contra; asta e subiectul topicului, nu despre...

Comment

Eu cred ca ION aduna material pt o viitoare carte : " Cum sa spui multe despre nimic "

Ioane sigur nu esti profesor? Ca prea vorbesti mult, iar esenta a ceea ce spui ar putea fi rezumata in 2 cuvinte, specific profesorilor ce au o anumita conduita generata de o incapacitate mentala de a-si accepta propria incapacitate de a procesa si integra anumite informatii. (asa-i ca te cam plictiseste ce am spus acum? Asa-i ca de pomana am folosit atat de multe cuvinte, cand puteam sa vb scurt si la obiect, fara sa o lungesc si sa plictisesc audienta? Asa-i ca pare ca-mi place sa ma aud vorbind? Daca da, reciteste ce scrii matale pe acest forum, si vezi daca se aseamana cu ce am scris in bold )
                    Last edited by Cezar; 17 June 2012, 18:27.

Comment

Pentru cine nu a reusit sa inteleaga ce am scris, sau nu au avut rabdare sa citeasca pana la capat: eu nu sunt pentru tatuaje.

In privinta celui care doreste sa isi faca un tatuaj - ii recomand sa cumpaneasca mai bine - iar decizia sa le apartina lor, nu "prietenilor".

Pentru cei care fac afirmatii despre mine (simpaticii mistocari) - le spun ca nu intentionez sa scriu o carte, fiindca sunt destul carti editate - si bune si rele... Mai ales ca nu prea le mai citeste multe lume...

Originally posted by IancuMIC View Post
                      Bun; dupa aceste consideratii, care sincer eu nu cred ca iti apartin, n-am aflat un lucru; pro sau contra; asta e subiectul topicului, nu despre...
                      Iancule, nu stiu de unde ai tras concluzia ca "aceste consideratii" nu imi apartin?

Vad ca unii se simt bine luand la misto sau asumandu-si anumite consideratii despre alti useri de aici... Asta va arata superiori, sau ce? Fiecare are parerea lui.
                      Last edited by ion_R5; 17 June 2012, 18:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Sa fiti sanatosi!
                        Attached Files
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Seamana cu un tip cu ...dubla personalitate.
                          Ma gandesc ce bine se asorteaza un tatuaj intr-un loc vizibil, cu cravata si costum; mai mult, unui presedinte de firma, nu de paza, sau al unui consiliu de administratie acuma depinde fiecare ce viseaza sa ajunga in viata.
                          @Ion
                          Acum am, vazut ca ai editat.
                          Prea semana cu "limba de lemn", expunerea ta; nu mai bine spuneai de la inceput, decat sa o ei ...larga; cate posturi "la misto" ai vazut tu la mine?
                          Last edited by IancuMIC; 18 June 2012, 10:11.

Comment

Eu sunt pentru tatuaj daca ceea ce desenezi reprezinta ceva pentru tine. Am cunoscut un tip care avea tatuat chipul sotiei si al copilului, si pot spune ca erau chiar ''bestiale'' acele tatuaje. Sa nu uitam ca erau facute in America la un salon renumit care a aparut si intr-o emisiune pe Discovery si au costat 10.000$.

Iancu - Stiu si vad ca ai 49 ani dar nu inteleg ''repulsia'' sau ''ignoranta'' pe care o ai fata de oamenii tatuati.

Ca sa fiu nitel off - si solistul trupei Queen era gay dar avea o voce extraordinara si il ascult cu cea mai mare placere si acum, chiar daca am o repusie fata de cei care sunt pe invers.
                            real power..... diesel power by

Comment

Nu am nimic cu oamenii tatuati , dar nu sunt de acord cu tatuajul.
                              sigpic

Comment

Pai initiatorul topicului trebe uitat (fara suparare) pt ca nici el nu stie ce vrea, cum sa intrebe "credeti ca se merita"

Nu sunt contra, faptul ca e ceva permanent m-a oprit ani la rand sa-mi fac un scorpion in spate pe gat/ceafa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google