If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va salut.
Cu titlu de intrebare: oare cum ar arata Loganul decapotabil "Logan CC"? Tare as fi curior sa vad asa ceva pe strazi. Voi ce parere aveti?
P.S.aca mai exista asemenea thread, ma scuzati.
Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati
Pai cred ca sa-r putea rezolva cu un flex,si cu multa indemanare ) , nu de alta dar am vazut pe la noi o dacie 1310 tot asa facuta cabrio si zice-a baiatul ca a "rezolvat-o" cu flexul!
acuma nu stiu cat de legala ar putea sa fie chestia asta,dar na....Poate incerca cineva
acuma parca loganul pick-up arata ca si un logan cabrio,asa daca te uiti la el in locul remorci sa fie niste scaune,asa ca o idee!! Zic si eu :P
Romanii nostrii au considerat un risc fabricarea 1.6 16V , cred ca s-ar atarna de grinda decat sa scoata un CC.
La masinile straine prind mai bine pentru ca sunt mult mai ieftine fata de motorizarile diesel pe care la pun la dispozitie.
Sa las imaginatia sa curga............Un plafon cu sistem de CC costa in jur de 3-4000 eur....Nu pot sa ma abtin.
Oricum imi este foarte greu sa vad pe oricine realizand sau imprvizand un astfel de sistem.Ar arata penal!Deja vad Loganul la cat de inalt este si decapotabil
Intradevar este cam inalt dar cu suspensie sport, jante de aliaj pe 16 cu cauciucuri late pe 225... E de munca, ca fara munca nimic nu se dobandeste. Totusi cred ca intr-o zi cineva va fi indraznet
Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati
Nu m-as sui in masin aia. Rezistenta caroseriei e serios diminuata. Decapotabil nu inseamna fara acoperis, e cu torul alta structura de rezistenta a caroseriei folosita in constructie, chit ca la exterior e la fel cu versiunea cu acoperis fix...Manarii in garaje de cartier. Asa ca nu as indemna pe nimeni sa-si taia loganul...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Da seba ... Ei cred ca un coupe cabrio se face nefolosind niste panouri de caroserie ) ... A cu totul alta structura alta intarire a sasiului alte brizbrizuri (gadgeturi) nu e chiar asa jucarie ... Si cum a zis gao .. 16v a fost un risc mare pt dacia ... Deci nu vom vedea asa ceva de la dacia curand ... Sau vreodata ... Suntem putin in urma noi cu tehnologia ... A zis seba undeva ca loganul foloseste tehnologie din 1980 pe cand un audi bmw si sa nu mai vorbim de mercedes mai auu putin si scot rotile si pun aripi ... Deci ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment