Navigatie 1din Sau 2din ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

alexdinca, ce naiba postezi aiurea?
    Radu87, la 1 DIN, prin gropile din tara vibreaza display-ul ca dracu, si se duce foarte repede.
    budaipmihai DA! categoric DA! Un DVD de firma, scoate mult mai mult decat unul no-name cu navi. Eu am no-name cu navi, si am testat unul Sony de la Falcon. Vreau sa-ti ispun ca e incomparabila calitatea sunetului. Ce-i drept, am difuri pioneer, pe spate ovale de 150W nominal maxim 500 iar pe fata de 80 nominal 200 maxim.

Comment

Multumesc Razvy, nu ma gandisem la vibratii. Eu pe masina am acum un sony xplod de aproape 12 mil, iar boxele sunt cap de linie de la DLS, cu Dynamat pe usi. Iti dai seama ce trist as fi daca s-ar auzi nasol in masina...
      alex.dinca91, ce a fost asta ? Te plictiseai ? Ai citit primul post ? Am rugat un moderator daca nu e ok unde am postat, sa se mute. Daca... filozof ramaneai.

Atunci e de luat in calcul si varianta cu un DVD de firma, in locul unuia no-name dar cu navi.

Comment

in ceea ce priveste partea cu filozof, mai bine te abtineai....ca asa zic si eu...daca creai threadul unde trebuia....filozof ramanei. ;) deal with it!
        Dar totusi sa trecem peste partea cu jigniri...

P.S. Nu stau sa citesc threaduri care nu's deschise unde trebuie!
        Last edited by alex.dinca91; 21 April 2012, 10:12.
        Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

Originally posted by StapanDegoLan View Post
          salut
          eu unul prefer 2din insa este foarte la vedere
          ce ai putea sa faci ar fi sa pui folie (si) pe fata sau sa "bagi" navigatia mai inauntru si in consola sa integrezi un capacel culisant/detasabil care sa o acopere...
          Salutare,
          Imediat mi a venit in minte bordul de laguna 2 care are o astfel de usita desi nu stiu cum poate fi adaptat la logan .....
          Cotiera de laguna 2 a fost adaptata pentru logan de cativa colegi de pe forum si arata de nota 20.

Revenind la discutie eu ma gandeam sa fac o mica modificare a bordului si anume: prelungirea cochiliei de la cadrane din fibra (atasez o poza cu prelungirea cochiliei .... sa nu sariti pe mine ca am facut in paint repede) unde poate fi pus un gps normal + un dvr auto. Costurile ar fi mult mai mici comparativ cu o navigatie 2din, si in felul acesta nu cred ca ar mai fi probleme legate de vibratii ci doar cea de atractie fata de masina .... fiind o modificare care atrage atentia.

Cei drept navigatia 2din iti ofera mai multe posibilitati multimedia decat varianta propusa de mine dar si costurile sunt pe masura ;)).

Originally posted by alex.dinca91 View Post
          in ceea ce priveste partea cu filozof, mai bine te abtineai....ca asa zic si eu...daca creai threadul unde trebuia....filozof ramanei. ;) deal with it!
          Dar totusi sa trecem peste partea cu jigniri...

P.S. Nu stau sa citesc threaduri care nu's deschise unde trebuie!
          Interesant.... nu stai sa le citesti dar totusi stai sa postezi ;))

Daca am fost prea offtopic: Scuzele de rigoare
          Attached Files
          Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
          www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

Morpheus, esti genial, ca deobicei ! Si iata ca incep sa se stranga idei, lucru care ma bucura teribil.
            Astept cu nerabdare prototipul, iar ideea e categoric de luat in calcul. Dupa parerea mea, daca imi dai voie sa dezvolt ideea, dispay-ul ar trebui sa aibe o inclinatie de 2-5 grade spre sofer, si carena sa o acopere 1-2 cm, astfel incat sa nu bata soarele in el si sa nu mai vezi nimic.
            Ideea e super misto, totul este sa reusesti sa o imbraci in aceiasi culoare ca si bordul, intr-un material care sa nu sufere deteriorari de la soare.

Considera-ma mai mult decat interesat !

Comment

este buna is ideea lui insa sare f mult in evidenta
              uite un vt facut in graba cu/fara capac
              sau ai putea sa iei o navigatie slim si sa faci un sistem prin care sa iasa din bord cam ca la audi
              http://www.youtube.com/watch?v=44os0...eature=related ceva de genu insa nu e nevoie sa se roteasca si nu stiu ce pur si simplu sa intre si sa iasa din bord cred ca este ceva relativ usor de realizat...
              Attached Files
              Last edited by Teo21Din; 21 April 2012, 15:14.
              I changed her oil , she changed my life
              sigpic

Comment

Mamaa.... ce poate sa faca audi..... incredibil cat de bine arata... ideea cu taiat in bord si facut ceva rotativ care sa fie pitit in bord mi-a trecut prin minte, dar mi-e teama. Daca nu iese cum vreau eu, ce fac ? Raman cu bordul taiat ? Dupa aia tb sa schimb bordul ca sa nu mai am gaura aia acolo...
                Si-a facut oare pe logan cineva asa ceva ? Tare sunt curios... o sa ma pun pe cautat pe net, sa vad ce gasesc.

Comment

Atunci i-ati o scula d-asta- are si fata detasabila si ecran retractabil.

Comment

Aia e fix o porcarie. Pune-ti 1 DIN pe maşina ta, şi la gropile din ţară, vorbim peste vreo 3 luni.

Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner

Comment

Pui piele alcantara deasupra, dar de la praf cred ca se duce naibii foarte repede, desi am vazut masini in bucuresti, la concursurile cu profil car audio, care aveau bordurile imbracate in alcantara.

Comment

Morpheus va face un prototip de carena in care va fi inglobat de GPS-ul, sa vedem in ce va decide sa-l imbrace.
                        In legatura cu navi 1din, pare destul de logic ce spune Razvy, sa se duca naibii sistemul de glisare din cauza gropilor. Poate forumistii care au asa ceva ne impartasesc impresiile lor... avantajul ar fi ca dispay-ul e mai sus, deci mai usor de citit - la 2 din e o leaca mai jos, deci, probabil, un pic mai dificil de citit.

Comment

Haideti oameni buni, cu navigatii 1 din si 2 din, veniti cu poze, sa vedem si noi ce aveti, si sa ne inspirati. Pareri, pro si contra la sculele voastre... POPORUL VREA SA STIE ! :-)

Comment

eu la sf lui aprilie 2009 am cumparat masina ,si dupa mult e ore de gandire ,am optat pt 1 din....in primul rand nu am dorit sa tai si sa modific bordul,al doilea motiv ar fi ca 2 din ar fi montat prea jos si ar fi un pic prea incomod....asa ca in august 2009 am montat 1 din....foarte multumit de el,3 ani de zile forjat la maxim pe drumurile noastre inclusiv cele de tara.unicul incovenient era ca nu avea fata detasabila.asta a fost greseala mea atunci cand l-am cumparat.a fost un no name chinezesc.(am o poza la profil).dupa 3 ani l-am schimbat cu altul ,de data aceasta cu fata detasabila(2 sloturi pt card ,din care una pt gps,memorie interna de 2 giga,dual zone...etc). la fel de multumit .mi-ar fi placut si 2 din daca s-ar fi putut monta mai sus,dar ....
                            asa ca de moment recomand 1 din,
                            a cel vechi l-am donat cumnatului meu ,si inca merge fara probleme.....

Comment

Mi-a atras atentia scula asta (imi place si cum arata si ce stie sa faca) - Parrot ASTEROID Smart cu sistem de operare android.
                              Avantajul android-ului este faptul ca poti sa te legi la OBDII prin bluetooth.
                              Nu l-am vazut in Romania dar o idee despre cum arata se poate vedea aici montat pe un Duster ph1 in Germania (subiectul filmului este altul dar se poate vedea si carpc-ul si cam ce afiseaza pe el - din imagini pare foarte destept.

Nu vreau sa spun mai multe ca nu ma pricep si sa nu zic prostii.

Acum stau si ma intreb- se poate monta un asemenea device pe Logan ph1? (rama adaptoare se gaseste).

Comment

e cam scumpa o jucarioara de'asta :| aproape 400 de iepuroi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google