Asa este dar merita toti banii la ce stie sa faca...nu e vreo chinezarie , e un lucru de calitate.
Navigatie 1din Sau 2din ??
Collapse
X
-
Interesanta chinezarie , pacat ca transportul e mai scump ca dvd-ul , Razvy daca gasesc una cu free shiping presimt ca mai facem o comanda pe e-bayI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
De vreo 3 zile ma tot chinuie talentul si imaginatia. Am facut o mica joaca in PS : in locul playerului este un dvd 1din si in bord este displayul dvd-ului , detasat de aparat si mutat cum se vede in poza. Sistemul de culisare ar putea fii format din 2 suruburi (1 stanga-1 dreapta) prinse sus-jos de cate un rulemnt , cate un motoras la baza fiecarui surub , iar displayul prins in partea de jos pe un cadru ce are in stanga si in dreapta cate o piulita pe fiecare un surub (cand se rotesc suruburile displayul urca/cobora. Comanda sistemului de culisare ar putea fii facuta de dvd (mi se pare un pic mai complicat) sau de contact(cand pui contactul sa actioneze ca un buton cu impuls iar un senzor asemanator celor de la geamurile electrice sa opreasca sistemul cand ecranul este sus .
Coborarea displayului este un pic mai problematica . M-am gandit la un microcontroler care atunci cand + de pe contact inceteaza (opresti motorul de ex.) sa ia curent ( de undeva de unde este permanent) si sa inverseze polaritatea (astfel sensul de rotatie al motoraselor se schimba)
Singurul dezavantaj ar fi anularea aeratorelor din mijloc(mai exact a tevilor acestora) , insa nu vad vreo problema majora intrucat majoritatea directioneaza aerul e la parbriz si la picioare.
Ps. Sistemul de culisare poate fii prins de ramforsarea din spatele bordului.I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
http://www.tuning-mall.de/de/Autorad...uetooth-/-NAVI
Ceva pareri? O fi calitate germana sau tot vreo chinezarie?
Comment
Comment