Legare GPS La Boxe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Legare GPS La Boxe

Va salut. De curand mi-am luat un GPS care stie sa citeasca si video, si mp3....Si alte formate tip audio. Ideea este in felul urmator, m-a traznit pe mine ideea, sa incerc cumva sa-l leg la boxele cd-player-ului, insa nu stiu cum as putea face asta. Mentionez ca GPS-ul are iesire de casti, insa dupa cum bine se stie, Radio - CD-urile Blaupunckt, nu au line-in sau ceva in genul asta. GPS-ul nu are din pacate funtia de modulator FM, si nici bluetooth sau faze de genul asta. As vrea, daca am cum sa-l leg, sa nu intrerupa sunetul cas-ului, in timp ce avertizeaza aia vocal....sper ca ati inteles ideea. Are cineva vreo idee? Orice e binevenit va salut
    Last edited by Seba; 23 May 2008, 10:26.
    Logan Ambition 1.6 8V

Poti sa te legi direct in etajul final al radio-cd-ului, dar ai nevoie de schema, sa nu depasesti nivelul de tensiune admis de integratul final pe intrare. Aici trebuie sa se pupe cu nivelul maxim debitat de gps. Dar va iesi o varza cand peste muzica populara de la radio o sa urle o voce de capra din gps "in 50m virati stanga".
    decat modificari si montaje auxiliare, mai bine schimba radio-ul cu unul ce are intrare auxiliara. Dar grija ca si la cele cu aux nu poti mixa sursele. Ori asculti gps-ul, ori radio. Aceeasi "problema" o vei avea si in cazul unui modulator fm.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ideea ii ca trebuie sa ai aux si la cd player se poate face chestia dar.. Ii cam complicat si oricum nu cred ca vei putea opri "muzica populara" in timp ce ala va zice ca in 100 de km faceti viraj stanga imprejur. Se va auzi clar peste si va iesi o mare harababura.
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google