Renault Laguna 2 Vs Opel Vectra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Renault Laguna 2 Vs Opel Vectra

Salut....colegi......
    Am un prieten care in iarna lui 2012 va da de permis...
    Detine o Renault Laguna 2..dar el tinde mai mult catre un Opel Vectra Berlina...In concluzie voi ce ati alege? Stiu ca unii dintre voi ati avut...

Isi va face si el cont maine...
    Daca mai este un thread asemanator ( aceleasi modele) se poate sterge..
    sigpic

Depinde si de motorizare, dar daca are Laguna de ce sa se mai complice sa o vanda sa cumpere vectra? Mie personal imi place mai mult Vectra , dar daca are deja Laguna nu are rost sa se complice.
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Am uitat sa specific motor de 2.2.(ambele)..Daca isi va lua Vectra,Laguna nu o va vinde ,va ramane a tatalui (cum este si acum).....
      sigpic

Comment

La Vectra C exista si motoarele 2.0 Dti si 1.9 Cdti ,motoare mai potrivite pentru un incepator si mai accesibile la pretul asigurarilor si la pretul impozitului .
        Uite un exemplar frumos :

Bafta la examen si drumuri bune !

Comment

la 6000e cred ca gaseste cv mai bun...
          cel putin pe mine nici laguna nici vectra nu ma incanta...
          I changed her oil , she changed my life
          sigpic

Comment

la motor de 2.0 si 150 de cai, permis incepator si varsta de 18 ani va avea o asigurare de mai bine o lasa pe numele lu` tasu`
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Chiar ca.....

Comment

Laguna 2 e mai placuta la condus, dar eu asa alege Vectra, in varianta ca ar trebui cumparate ambele.

Dar cum masina deja exista, cea mai buna masina e cea detinuta.

Comment

Asa este, agree with you!

Off-topic,

Pecehasi nu trebuia sa fie la terasa? Ce mai cauta pe forum?
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

Send via Nokia E71 my little friend! Tehnologie....nu stii tu!

Comment

laguna 2 are bordul al din plastic ordinar de zici ca e logan.in realitate arata mult mai urat.stiu cativa posesori de asa ceva si chiar arata ca naiba.
                      Attached Files
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ca Vectra e numai piele de crocodil pe bord, parca. Tot un drac.
                        Ca si feeling la volan, stai mult mai bine cu Laguna pe drum. Vectra imi pare mai bine inchegata si poate o idee mai ieftine piesele.

Comment

Vectra merge prost de tot, nu mi-a placut niciodata. De fapt, n-a prea placut nimanui niciodata. Intotdeauna a fost o masina slaba.
                          Din punctul meu de vedere, n-as alege niciuna. Sau as alege doar daca ar fi ieftine, adica sub 5000.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
                            Ca Vectra e numai piele de crocodil pe bord, parca. Tot un drac.
                            Ca si feeling la volan, stai mult mai bine cu Laguna pe drum. Vectra imi pare mai bine inchegata si poate o idee mai ieftine piesele.

da ,dar pare ciudat de tot bordul ala,plasticul ala tipic renault .piesele sunt destul de scumpe la renault.la tinuta de drum am auzit ca ar fi destul de buna.am vazut un laguna cu interior bej si arata tare urat.probabil nu era intretinuta dar arata rau de tot.poate ca daca era pe negru nu mai vedeam jegul .
                            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Sunt nasoale ambele. Nu as baga banii in asa ceva. Renoul e echivalent cu lipsa de fiabilitate, in general, iar Opel cu vointa de a fi marca germana si nu e, dar au cateva modele reusite, nu Vectra in speta.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google