Sfaturi Achizitionare Laptop.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi Achizitionare Laptop.

Vreau sa achizitionez laptopul asta - ceva pareri, sfaturi, idei?

ce nu-mi place mie e placa video care e intel hd 3000.daca avea un ATI sau Nvidia era alta treaba.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Pai spune-ne pentru ce vrei sa folosesti laptopul. Daca e pentru jocuri atunci trebuie sa-ti iei ceva pentru jocuri, daca e doar pentru utilizarea de zi cu zi, atunci e bun si ala.

Comment

La minusuri ai placa video.
        In rest e foarte bun.
        Daca vrei pentru jocuri cauta dupa placa.
        Pentru filme iar placa video.
        Parerea mea, cauta ceva cu placa video mai buna si cu HDD mai mic, chiar si cu 2 gb de ram (poti adauga dupa).
        Chiar daca mai pui ceva la pret, merita la 2000 si ceva ce mai e 200-300 de lei.
        Last edited by Atinge Dragos; 14 May 2012, 08:40.
        Ceea ce n-a avut loc niciodată, poate avea loc mâine.
        sigpic

Comment

daca vrei sa te joci vre-un joc pe laptop, ia-ti altul pentru ca are placa video slaba , dar in rest e ok

Comment

Categoric NU! La banii aia (caut si eu) si am gasit asa ceva!...si mai sunt cateva modele ok pe acolo! Spor

Comment

Colegul PCH a gasit ceva mult mai bun
              Ceea ce n-a avut loc niciodată, poate avea loc mâine.
              sigpic

Comment

Eu iti recomand asta. Al meu e cam la fel doar ca e I5 si sunt foarte multumit de el. mai ales ca displayul e de 17,3"
                My ride

Comment

uite un model si de la mine. mi se par cei mai ieftini in laptopuri si componente pc
                  Traim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!

Comment

Inainte sa achizitionezi ceva sa te uiti atent pe site-ul producatorului daca are drivere si pentru windows pe 32 bit.
                    Saptamana trecuta a venit un client la mine cu un dell nou care nu are drivere decat pentru window s7 /4 bit. Nu vreau sa spun cat m-am chinuit sa caut drivere pentru varianta pe 32bit.
                    Spor.
                    Cunoscatorii stiu, inginerii intuiesc.

Comment

eu mi-am luat acest dell fara sistem de operare si si fara drivere. nu am avut probleme cu driverele nici pe 32 nici pe 64
                      My ride

Comment

Multumesc tuturor pentru opinii. Intr-adevar, placa video este cea la care am strambat din nas, tocmai deaceea am scris aici, daca la pretul asta avea si placa video dedicata laptopul era deja cumparat.

Nu sunt un impatimit al jocurilor, chiar as putea spune ca folosesc foarte rar calculatorul la jocuri insa cand vine vorba de filme se schimba treaba.

PCH, la HP si ACER le-am zis pas din start-motivele nu le mai scriu pentru ca nu vreau ca cei care detin aceste marci sa se simta ofensati de spusele mele.

Ca sa nu ma intelegeti gresit, nu tin neaparat la o configuratie ultra, mega performanta, mai sunt si alte chestii care conteaza (am vazut laptop cu procesor i7 la 2000Ron dar nu ma incanta asa tare pentru ca avea altele f. slabe) adica materialele din care este facuta carcasa, protectii, viteza HDD feedback-uri pozitive, etc.-un intel i3 cu 4 mega de RAM, HDD de 500GB la 7200rot/min si placa video dedicata imi sunt de ajuns pentru ceea ce vreau sa fac cu el, ei bine toate astea le are un Lenovo ThinkPad (nu Ideapad sau cele din seria B-Z, pe astea nu le-as cumpara niciodata, singurul laptop pe care il agreez de la Lenovo-ex. IBM este seria ThinkPad) pentru ca, pe langa dotarile de mai sus mai are si Kensington lock, Cititor amprenta(poate cripta informatia de pe HDD functie de amprenta) Disk Anti-Shock Protection(seriaT are si accelerometru pentru blocarea HDD-ului cand sesizeaza o acceleratie puternica). Sigur, ThingPad-urile autentice sunt cele din seria T dar nu-mi permit asa ceva si ma multumesc si cu un Edge.
                        Saptamana asta trebuie sa ma hotarasc deci orice alte opinii sunt binevenite.

Comment

Ce ai cu HP? :| Acer nici eu nu suport, zici ca e din targ, dar HP? Ce sa iau, Sony Vayo?

Comment

Pentru filme iti trebuie neaparat placa video dedicata? Cine a zis? E de-ajuns un HD. ;) Eu nu am avut probleme cu placa mea video de 6 luni de cand am laptopul. Am vazut si filme 720p si 1080p si nu sacadeaza absolut deloc, oricate programe ar rula .

Comment

Originally posted by PCH View Post
                              Ce ai cu HP? :| Acer nici eu nu suport, zici ca e din targ, dar HP? Ce sa iau, Sony Vayo?
                              Nu am nimic cu HP-ul , doar ceva feedback-uri negative de la unii utilizatori. HP-ul cica se merita doar cel legat de Compaq(nu stiu mai multe amanunte dar oricum nu ma atrage).
                              Sony Vayo eu il vad cam de fita(cel din bugetul pe care mi-l permit adica max.2500Ron), se poate defecta ca orice laptop de la o marca mai slab cotata, chiar azi am vorbit cu cineva caruia i s-a dus HDD-ul la o luna de la achizitionare. Sigur, asta nu e destul pentru a te convinge dar mai studiaza si pareri de la posesori.

The computer reliability report scores for 2012 are urmatoarea clasificare:
                              1. Lenovo/IBM (281)
                              2. Toshiba (190)
                              3. Samsung (156)
                              4. Apple (151)
                              5. Asus (126)
                              6. HP/Compaq (100)
                              7. Dell (68)
                              8. Sony (64)
                              9. Acer (40)

Despre Samsung stie cineva ceva?(am vazut ca are ecran anti reflexive) si cam incepe sa se bata cu Sony Vayo dar posesori cam putini...
                              Last edited by Cromatic; 14 May 2012, 22:03.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google