LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se zice FIR INTINS! Am uitat o data si i-am zis unui prieten cu care vorbeam la telefon BAFTA! Ala era pe malul Dunarii cu sculele in apa, a inceput sa ma injure si a inchis telefonul. A doua zi ne-a invitat la masa: ciorba de peste si gratar...La vreo juma' de ora dupa ce ii urasem BAFTA a prins un somn de vreo 7-8 kile...Basca unii mititei la 1-2 kg.
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• In cazul asta cand plec la peste sa-mi urezi si mie BAFTA .
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• linga cluj preturi lacuri 20 ron lac Craiesti .30 ron lac Sandulesti 5 kg peste se poate retine . 20 ron lac Martinesti. 50 ron lac Micesti se poate retine 5 kg peste.50 ron pe an la asociatie lac Rediu. 50 ron lac Stejaris pe an la asociatie
        sigpic

Comment

• am fost vineri la peste pe lacul nuntasi ( jud cta ) si am prins vreo 5 kg de babusca 2 carasi si guvidele te omora cu zile.... nu e paza deci nu se ia nimeni de tine

Locuri ar mai fi....chiar daca nu sunteti pasionat de peste este lacul de langa Mangalia - Limanu este si padurea numai ca sa dati la peste trebuie sa aveti o legitimatie de la rompetrol ( lacul apartinand rompetrolului ) dar este ok pentru stat cu cortu sau alte activitatati...nu va zice nimeni nimica...doar PASTRATI CURATENIA
          La canalul 2 nu prea poti sa stai cu cortu pentru ca esti in camp si te sufoci vara de cald...taxa 20 de ron cine are permis e gratis ..sunt toate neamurile de peste si se prinde cate ceva...a luat fiimiu un crap de 4.5 kg in septembrie . Ultima oara am fost la canalu 2 acum cateva zile...dar slabut rau de tot...apa prea rece am prins decat caras la juma de kil"

Comment

• Am fost duminica pe balta Zimbru si va prezint rezultatele :P
            Attached Files

Comment

• Nu-i rau . Tinand cont ca-i si rece apa.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by L3on View Post
                Am fost duminica pe balta Zimbru si va prezint rezultatele :P
                Bre !! tu erai acela care alerga pe la obor dupa momeala si cand ai plecat ai ridicat un nor de praf de nu mai vedeam in fata ?
                Unde vine balta asta zimbru..pret , detalii te rog !
                vad ca ai prins ceva consistent.
                Eu cu catva baieti din logan club am fost pe balta fundulea si am prins numa carasel , da slabut.

Comment

• Eu eram :P cautam porumb uscat pt plantat si eram si in intarziere .Balta este la 115 km de Bucuresti.Traseul este Bucuresti -Lehliu,la iesire dupa autostrada faci dreapta spre Calarasi,mai mergi pana in satul Plevna iar apoi se face o curba periculoasa la dreapta,in acea curba faci stanga spre localitatea Faurei.La intrare in Faurei se face un drum in stanga pe camp cca 3 km.Daca urmezi drumul ajungi exact pe dig.In dreapta este balta Zimbru iar in stanga Pupaza care momentan este secata pe acel capat.Taxa este de 50 roni pt 12 ore.Paznicul super de treaba,mai rar asa om.Ps.Eu ma duc la peste aproape in fiecare saptamana asa ca daca sant doritori putem merge oricand impreuna

Comment

• da , ms de informatii , posteaaza aici cand ai de cand sa mai pleci ca poate ti se mai alatura cineva..printre care si eu.

Comment

• @L3ON, ANDREEA13- Bai oamenilor, veniti pana la Zimbru si nu dati un semn? Cat mai e pana la Calarasi? Poate ne vedem...
                      p.s.Daca vreti sa dati la caras , mai e balta mare din com.Cascioarele, langa Oltenita(60-65 km de Bucuresti); cumnatul meu e paznic acolo...
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• as putea sa intregesc si eu echipa de pescari LoganClub :p cand organizam o iesire frumoasa, un gratarel? as merge cu mare placere mai ales ca am cel putin juma de an de cand nu am mai dat cu batu'-n balta....
                        sigpic

Comment

• Originally posted by gusi View Post
                          @L3ON, ANDREEA13- Bai oamenilor, veniti pana la Zimbru si nu dati un semn? Cat mai e pana la Calarasi? Poate ne vedem...
                          p.s.Daca vreti sa dati la caras , mai e balta mare din com.Cascioarele, langa Oltenita(60-65 km de Bucuresti); cumnatul meu e paznic acolo...
                          pai eu n`am fost acolo...dar sper sa ajung intr`o zi
                          Hai Sinx ca te asteptam

Comment

• Cred ca dau sambata o fuga pana la Zimbru..este cineva care vrea sa ma insoteasca ?

Comment

• off..ce pofta imi faci..as veni cu cea mai mare placere..
                              nu stiu daca ma crede cineva...eu nu am luat bani pt data de 15...ce sa mai zic de prima de pasti...
                              numai probleme..
                              dar ma revansez eu
                              fir intins !

Comment

• Multumesc Andrea ..stai linistit ca nici la mine nu e situatia infloritoare,noroc cu sotia :P.Te astept cu placere data viitoare !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google