LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sper sa parasesc cat mai repede acest club...desi nu cred... de vreo 2 ani sunt membru fidel Daca eu prind 5 pesti, ea trebuie musai sa prinda 6. Daca eu prind 3 pesti ea trebuie sa prinda unul cat toti trei la un loc... si tot asa... m-am saturat
    sigpic

Comment

• se mai prinde ceva pe dunare? in perioada lu iulie? ca eu cel putin pe timis nu am prins mai nimic,iar niste amici au fost 2 sapt la rind pe dunare,in partea caras-severin moldova-noua si nimeni nu a prins nimic pe dunare acolo
      sigpic

Comment

• Nimic boris . Ori am avut ghinion desi nu cred ca eram mai multi ori s-a dus pe apa sambetei tot pestele din Dunare.
        @ sinx exact la fel patesc si eu. Si mai si zice a mea consoarta "oftica-te" . Pana intr-o zi cand o las pe balta si plec acasa singur .
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Cica pe Dunare se da cu curent intr-o veselie, si nu atat de la noi, cat de la fratii bulgari...Normal ca omoara tot in cale, inclusiv puietul.
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Eu am auzit invers, ca somnul s-a retras langa malul bulgaresc de frica braconajului cu curent de la noi. As crede, pt ca am fost de 3 ori in vara asta pe Dunare, in zona Greaca si Facaeni, si n-am prins NIMIC !

Comment

• Am fost ieri la o partida de pescuit organizata de managerii de la locul meu de munca... au inchiriat o balta. A fost minunat... am prins foarte multi somni si pe desupra am mai facut si un gratar pe cinste...
              Din cate am inteles costa 100 de roni de persoana pe zi. Este amenajata pentru pescuit sportiv... De aseamenea balta este ingradita si are si parcare.
              Momeli folosite cu succes: cremwursti, carnati cabanos, kaiser, coropisnite si rame, exact in acesta ordine. Am prins cam 20 Kg de somn si i-am eliberat pe toti... in medie un exemplar avea cam 2 kg. Partida de pescuit a durat 2 ore dupa care ne-am pus pe gratar, table si bine-inteles concursul de tricouri ude pentru fete...
              Attached Files
              sigpic

Comment

• maine voi pleca 4-5 zile la Victoria ( aprox 20 de km de tulcea ) .. cine are drum pe acolo 0722892065...

Comment

• am fost in week la balta pe butimanu , in afara de catva carasei si n ciortan , nimic.
                  cand am ajuns seara....iesea aburi din balta...si dimineata cand am bagat mana in apa, era calda.
                  ce peste sa prind eu...in asa conditii.
                  gata...pana in octombrie sau cand s`o racii vremea..nu mai calc pe balti.

Comment

• Sambata trec si eu Dunarea, pe canalul Jianu. Ma duc 2 zile cu familia si niste prieteni la un cort, un gratar, un oblete..Ca altceva nu mai pica pe acolo de cand s-au inmultit papagalii cu salupe.
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• da , am auzit , ca si pe dunare e greu sa prinzi peste :|

Comment

• In Braila din ce am observat cel mai bine pica in zona orasului Braila chiar in zona falezei.
                        Probabil aici sunt mai putini braconieri industriali.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Tata si captura lui de azi, un crap de 3,3 kg
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• De ce nu a facut poza in pescarie ?

Comment

• Eu am prins odata un crap atat de mare, incat doar poza cantarea vreo 4 kg.

Comment

• Ieri am fost la oblet vre-o 2 ore. Nimic extraordinar.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google