LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Obleti si guvizi la malul Dunarii. In rest, gratar, ciorba de peste(cu platica,somotei, crap, salau, caras-prinsi de altii!), relaxare cat incape!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• si o captura care a rupt minciogul manuit de sotia... avea c-am 4,5 kg...pestele

ultma poza e masa de bucatarie...
      Attached Files
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @mumus- Ce e ala, crap chinezesc? Cu ce momeala l-ai agatat?

Comment

• e un fitofag...deci crap chinezesc... din cate am inteles...nu ma prea pricep...captura mea maxima pana acum a fost un crap pe la 1,5 kg...
          L-am prins cu pufulete deala..expandat cred...ca aveam multe feluri de momeli...
          Last edited by mumus; 30 August 2009, 21:22.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Da, fitofag sau asa-numitul "crap chinezesc". Asta se prinde rar la lanseta,am mai auzit un prieten care a prins la...bucatica de ardei verde! Este peste de crescatorie(dar a scapat foarte mult si in Dunare). Pe Dunare se prind la plasa si exemplare de 10-15 kg ori chiar mai mari!

Comment

• acu am citit pe net ca pot ajunge si la 65 kg !!!
              si ca sunt 2-a feluri...asta cu gura mare prins de mine cica ar fi carnivor...
              si intradevar se poate prinde doar intamplator.
              acu mi-am luat si minciog mai mare....dar daca e unu de 65 de kile ce ma fac...

Comment

• Originally posted by gusi View Post
                Da, fitofag sau asa-numitul "crap chinezesc". Asta se prinde rar la lanseta,am mai auzit un prieten care a prins la...bucatica de ardei verde! Este peste de crescatorie(dar a scapat foarte mult si in Dunare). Pe Dunare se prind la plasa si exemplare de 10-15 kg ori chiar mai mari!
                Sal Dl. Gusi,
                Ala cred ca e novac(tot un fel de chinez), chinezescu nu prea pune gura la momeala
                B92MHO

Comment

• @MAIMUTICA- Pe gratar nu mai are mare importanta "marca"...

Comment

• Cat ii gluma-i panarama...nu a mai tinut vrajeala si am profitat de ultima duminica(cred) cu vreme buna si am tuns-o la pescuit la Mata Radeanu.
                    Dupa cum spuneam vremea a fost excelenta si am avut si recolta bunicica.
                    Eu am prins o stiuca si un biban la vreo 1,5 kg fiecare...Am dat la lingurita si la carasel infipt in ac.
                    Fir intins tuturor.
                    Poze.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• mama ce stu stiucile alea pe gratar
                      ai dat numai la rapitor sau si la restu ?

Comment

• fof,cand facem o mobilizare pentru LCB la o partida de rapitor????
                        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Doar la rapitor...cu lingurita se da doar la rapitor...acum am aflat ca pestii prinsi au fost biban,stiuca si salau.
                          Cata... neaparat sa mergi la o partida de prins stiuca...stiuca se zbate tare cand e in ac si senzatia e super...la stiuca iti trebuie minciog sa nu risti prea mult.
                          Fir intins.
                          sigpic

Comment

• frumoase capturile ,dar acum ma laud si eu putin..cu niste fitofagi (adica crapi cihinezesti) care sincer sunt pe primul loc in capturile mele!!! deci nu sunt minciuni deci 2 zile de pescuit ...4 pesti ...10.5 kg!!!
                            Imag022.jpg
                            06.09.JPG
                            P1010446.JPG
                            P1010444.JPG
                            Last edited by dragos79; 28 October 2009, 20:37.
                            sigpic

Comment

• Bravo Dragos...cand am fost la Piatra la regonala ne-ati dus la baltat aia de am prins numai breloace pentru cheiUnde e balta aia?
                              sigpic

Comment

• balta aia e la 25 km de oras, si este iaz privat : 50 lei ziua

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google