Obleti si guvizi la malul Dunarii. In rest, gratar, ciorba de peste(cu platica,somotei, crap, salau, caras-prinsi de altii!), relaxare cat incape!
LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )
Collapse
X
-
si o captura care a rupt minciogul manuit de sotia... avea c-am 4,5 kg...pestele
ultma poza e masa de bucatarie...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
e un fitofag...deci crap chinezesc... din cate am inteles...nu ma prea pricep...captura mea maxima pana acum a fost un crap pe la 1,5 kg...
L-am prins cu pufulete deala..expandat cred...ca aveam multe feluri de momeli...Last edited by mumus; 30 August 2009, 21:22.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Da, fitofag sau asa-numitul "crap chinezesc". Asta se prinde rar la lanseta,am mai auzit un prieten care a prins la...bucatica de ardei verde! Este peste de crescatorie(dar a scapat foarte mult si in Dunare). Pe Dunare se prind la plasa si exemplare de 10-15 kg ori chiar mai mari!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
acu am citit pe net ca pot ajunge si la 65 kg !!!
si ca sunt 2-a feluri...asta cu gura mare prins de mine cica ar fi carnivor...
si intradevar se poate prinde doar intamplator.
acu mi-am luat si minciog mai mare....dar daca e unu de 65 de kile ce ma fac...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by gusi View PostDa, fitofag sau asa-numitul "crap chinezesc". Asta se prinde rar la lanseta,am mai auzit un prieten care a prins la...bucatica de ardei verde! Este peste de crescatorie(dar a scapat foarte mult si in Dunare). Pe Dunare se prind la plasa si exemplare de 10-15 kg ori chiar mai mari!
Ala cred ca e novac(tot un fel de chinez), chinezescu nu prea pune gura la momealaB92MHO
Comment
-
Cat ii gluma-i panarama...nu a mai tinut vrajeala si am profitat de ultima duminica(cred) cu vreme buna si am tuns-o la pescuit la Mata Radeanu.
Dupa cum spuneam vremea a fost excelenta si am avut si recolta bunicica.
Eu am prins o stiuca si un biban la vreo 1,5 kg fiecare...Am dat la lingurita si la carasel infipt in ac.
Fir intins tuturor.
Poze.sigpic
Comment
-
Doar la rapitor...cu lingurita se da doar la rapitor...acum am aflat ca pestii prinsi au fost biban,stiuca si salau.
Cata... neaparat sa mergi la o partida de prins stiuca...stiuca se zbate tare cand e in ac si senzatia e super...la stiuca iti trebuie minciog sa nu risti prea mult.
Fir intins.sigpic
Comment
-
frumoase capturile ,dar acum ma laud si eu putin..cu niste fitofagi (adica crapi cihinezesti) care sincer sunt pe primul loc in capturile mele!!! deci nu sunt minciuni deci 2 zile de pescuit ...4 pesti ...10.5 kg!!!
Imag022.jpg
06.09.JPG
P1010446.JPG
P1010444.JPGLast edited by dragos79; 28 October 2009, 20:37.sigpic
Comment
Comment