LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ivan marian - Fotografii superbe ai reusit sa faci. Felicitari. N-am vazut pana acum un rasarit asa de rosu, incredibil. Respectul meu stimate domn.

@cl-02-ysa - Poate la voi pe canal a fost mai racoare ca n-am vazut nicio umbrela. Doamne ce bine ar fi sa stau si eu mai aproape de voi (adevarul este ca as pleca imediat din capitala daca ar fi asa de simplu; nu ma pot acomoda cu atmosfera de aici nici dupa 26 de ani, de.... nascut si crescut la tara unde alergam toata ziua pe coclauri si prin paduri) Bravo voua, va invidiez (in sensul bun evident) ca aveti atatea posibilitati aproape. Sper sa rezolv cat mai repede problemele si sa-mi fac permis de pescuit. Asa pot veni si eu pe Dunare la aer curat, ca de aerul de patroni de "galeti" pline de peste (zic ei) m-am saturat.
    Fire zbuciumate fratilor "de suferinta"

Comment

• multumesc DION sa stii ca pozele sunt facute pe la ora 8,00 de aceea nu se vad umbrelele mai tirziu insa DA,rezolva cu permisul si te astept pa CL pe DUNARE

Comment

• @cl-02-ysa - Mersi de invitatie, sper sa vion cat mai curand. Fire zbuciumate

Comment

• Ivan Marian iti multumesc pentru apreciere dar ale tale sunt SUPERBE ( ca foto ) dar...... pestele se lasa asteptat in GECIA era asa rasarit de soare superb asa cum lai prins TU la Doja

Comment

• Macar poze am facut la rasaritul soarelui,,ca poze la peste nada,niente,ioc,,,a zis ca mai trebuie sa creasca si mi-a fost mila de el sa il bag la tigaie,asa ca l-am lasat in balta.
            Macar tu ai prins peste frumos,,dar nu ma las,,tot ii dau eu in bot odata !

Comment

• He,he,he......

Am fost la pescuit la o balta cu muulti pesti....
              Si, am prins numai eu singur..6 pesti (carasi) de vreo 10 cm bucata!!!
              Super tare!
              Apropo...e a 3-a oara cand merg la pescuit!
              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• @sibianul- Bravo Sorine! Sa vezi de la a 4-a oara incolo
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Palaria mea......tantari ...ca la balamuc...si 5 ore pierdute pe balta!
                  Dar, m-am amuzat copios!
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Colegul (cl02ysa) da ce de mai erati pe balta. Unul langa altul. Am fost si eu pe mogosoaia sambata cu tata si impreuna (5telescopice) am prins aproape 4kg carasel. Am stat dupa la vreo 7pana la 12.30 deja era cald. Cei drept pestele e mititel cativa erau mai rasariti. Am si poze dar nu am cablu la tel. Poate o sa-mi cumpar si eu un cablu o data. Plata la balta 20lei.

Comment

• Ivan Marian cred ca a fost prea cald de nu a tras sau a cescut iarba pe fundul balti de caldura MATASEA BROASTEI si momeala nu se mai vede si el este zapacit de caldura sau de apa ne oxigenata si atunci vine cauza, ca un sfat nu te supara masoara apa inainte de a lansa cit mai adinca si vei avea rezultate ,,sa auzim de bine""

irinell 24 sunt multi din cauza ca nu pot da prin alte locuri pe Dunare este apa fff mare si aici in gura Canalului Siderurgic CL vin fff multi pescari asa este in fiecare ZI din BUC,IL,si CL binenteles pescari de somn, pescari de crap ,si unditari care ii vezi in foto de caras.intra peste din DUnare pe canal este mai sus dunarea
                      Last edited by cl 02 ysa; 21 June 2010, 14:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pe ploae nu se da la PESTE ?????????

Comment

• se da si pe ploaie dar problema e ca te uzi
                          apropo m-am saturat de atitea ploi,abia astept sa mai inmoi si eu betele ca am 2 saptamini de acuma!!
                          sigpic

Comment

• Slabe sperante sa ajung pe balta in urmatoarele saptamani. Tre' sa termin cu examenul de licenta si apoi dupa sunt calare pe el, sau pe langa el, dupa cum vrea coada lui. Apropo de ploaie, dupa ultimele aventuri cu apa picata din cer m-am cam saturat de riscat, nu de alta dar ma gandesc si la masina. Va doresc bete lovite de bambine cat mai des si sa auzim de bine.

Comment

• Mai e o balta buna la Calaretu ( in calarasi la 30 km de Buc) De la Branesti tot inainte inca 10km. E pe partea dreapta. Sunt 2 balti calaretu 1 si 2. Pe 1 nu prea se prinde nimik( taxa 50) , iar pe 2 am fost eu ( taxa 80 ) dar se prinde. Eu nu am fost echipat cum trebuie si am luat 2 ciortani pe la 800g-1kg plus alti carasei dar mici.

Comment

• Azi am fost si eu pe balta Gogosari Izvorul dupa multe amanari din cauza vremii...am luat un crap de 8 kg si inca doi de cca 2 kg numai la porumb siliconic din cauza racilor.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google