Originally posted by dragos firoiu
View Post
LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )
Collapse
X
-
Salut!
Pe langa bucuresti nu a fost nimeni?
eu am fost pe fundulea 1 si pe cernica.
pe cernica nu am prins decat dala mic(somn african parca )
pe fundulea 1 am fost de 3 ori,prima data am prins un somn la 7 kg, a 2 oara am prins 2 crapi pe la 3 kg fiecare si a 3 oara numai carasei ca palma
o balta buna,pt perioada asta?Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
-
salutare si k.k.t in geanta astazi 03-10-02010 am fost la pescuit pe Canalul Siderurgic Calarasi unde am capturat 4 bucati plarica cit tigara de lungi poze stiti ca am o problema NU stiu pe Dunare a venit apa ( creste ) si nu se prinde asa ca ...........pina la urmatoarea partide sa auzim de bine
nu a mers nimeni la pescuit ,in acest sfirsit de saptamina ? nu are nimeni surprize ?
Comment
-
Ho ho ho dragi mosului , am lipsit 1saptamana de pe forum.Speram ca intorcandu-ma sa gasesc numai poze cu pesti mari aici.unde ati fost?nimic ?
hai ca incep eu:poze cu pestele prins pe olt la unu din barajele sale.avat , stiuca , caras,biban salau, amestecat.ca monturi,vobler,pufarine cu viermisori,parasute si lingurite rotative.Fara Semnatura.
Comment
-
Originally posted by crull View PostCand ai timp pune si tu o poza cu monturile pentru dunare, asta daca vrei sa ne impartasesti secretul incepatorilor ca mine.
AM fost de curand pe dunare , esec total, un somn de 200 grame pe care l am eliberat.
Originally posted by Carmeloa View Post@valeriuciprian ms man.te asteptam cu poze
.Attached Filessigpic
Comment
-
fir intins la toata lumea mai ales ca se ''deschide'' sezonul de blincareala.
poate va intereseaza: http://www.loganclub.ro/forum/vand_s...on-t27067.htmlsigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
Comment