LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dragos firoiu View Post
    stiam ca pentru pescuitul in ape de frontiera este de ajuns o viza(stampila) pe permisul de pescuit eliberat de orice agvps contra unei sume modice 5-7 lei.permisul de granita,fizic,nu mai exista
    Viza (stampila) se pune pe permisul de pescuit de catre politia de frontiera din judetul in care vrei sa pescuiesti.

Comment

• Salut!
      Pe langa bucuresti nu a fost nimeni?
      eu am fost pe fundulea 1 si pe cernica.
      pe cernica nu am prins decat dala mic(somn african parca )
      pe fundulea 1 am fost de 3 ori,prima data am prins un somn la 7 kg, a 2 oara am prins 2 crapi pe la 3 kg fiecare si a 3 oara numai carasei ca palma
      o balta buna,pt perioada asta?
      Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral

Comment

• stampila de la POL.de Frontiera aplicata pe permis se aplica la OLTENITA pentru zona GIURGIU-OLTENITA-CALARASI

Comment

• @crisx-da asta vroiam si eu sa scriu dar, din graba,am omis sa precizez acest lucru
          ubi concordia ibi victoria

Comment

• salutare si k.k.t in geanta astazi 03-10-02010 am fost la pescuit pe Canalul Siderurgic Calarasi unde am capturat 4 bucati plarica cit tigara de lungi poze stiti ca am o problema NU stiu pe Dunare a venit apa ( creste ) si nu se prinde asa ca ...........pina la urmatoarea partide sa auzim de bine

nu a mers nimeni la pescuit ,in acest sfirsit de saptamina ? nu are nimeni surprize ?
            Last edited by cl 02 ysa; 4 October 2010, 15:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ho ho ho dragi mosului , am lipsit 1saptamana de pe forum.Speram ca intorcandu-ma sa gasesc numai poze cu pesti mari aici.unde ati fost?nimic ?

hai ca incep eu:poze cu pestele prins pe olt la unu din barajele sale.avat , stiuca , caras,biban salau, amestecat.ca monturi,vobler,pufarine cu viermisori,parasute si lingurite rotative.
              Attached Files
              Fara Semnatura.

Comment

• Buna treaba ai facut Carmeloa...mi-am mai luat niste momeala si cat de curand ma infiintez iar la o pescuiala.
                sigpic

Comment

• Ah si am zis ca nu mai intru pe threadul asta pana la vara Frumoasa rau captura.
                  Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• @valeriuciprian ms man.te asteptam cu poze
                    @mikelangelo ) e dat in masa sportu asta , si totusi ma enerveaza ca e ca un drog, oricat ai incerca sa nu bagi coada in balta parca tot nu te poti abtine.
                    Fara Semnatura.

Comment

• Corect. Nu vi s-a intamplat sa mergeti pe langa o balta din diferite motive si sa vezi pe cineva ca da la peste. Parca-ti vine sa-i zici sa-ti imprumute undita macar 5 minute .
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by crull View Post
                        Cand ai timp pune si tu o poza cu monturile pentru dunare, asta daca vrei sa ne impartasesti secretul incepatorilor ca mine.
                        AM fost de curand pe dunare , esec total, un somn de 200 grame pe care l am eliberat.
                        Scuze de intarziere...pe cel cu spatele albastru inca nu l-am incercat
                        Originally posted by Carmeloa View Post
                        @valeriuciprian ms man.te asteptam cu poze
                        .
                        Maine am ora de pescuit dupa masa ma duc sa imi mai iau ceva ace si fir metalic si la 8 ma infiintez la pescuiala.
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• frumoase capturi Carmelo, Duminica merg pe Dunare la somn in zona CL.sa vedem ce prind zise ORBU poate va inveselesc cu niste poze

Comment

• mai bine ne-ai inveseli cu o saramura !
                            ubi concordia ibi victoria

Comment

• pe ploaea de SIMBATA si DUMINICA sunt EU saramura dragos firoiu (nu am mai mers nici unde )

Comment

• fir intins la toata lumea mai ales ca se ''deschide'' sezonul de blincareala.
                                poate va intereseaza: http://www.loganclub.ro/forum/vand_s...on-t27067.html
                                sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google