LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• grea soarta ! oricum,fire zbuciumate la toti !
    ubi concordia ibi victoria

Comment

• So deschide el sezonu de blinchereala dar daca vine valul de noroi rosu de la unguri pe Dunare e nasol momentul.
      sigpic

Comment

• sau asa ceva
        sigpic

Comment

• NU M-AI MERGE NIMENI PE BALTA ?????? eu nu am putut ajunge, probleme .... ( DAR VOi????? ) rapitorul va asteapta

Comment

• Am fost eu azi si nici o treaba.NU mai merge nimica ,desi astia anuntau ca weekendu asta sunt sanse bune spre foarte bune.
            Fara Semnatura.

Comment

• salutare la toti pescari ,haideti oameni buni la pescuit ca este timpul CLEANULUI si SCOBARULUI la DUNARE binenteles si pe toate apele curgatoare

Comment

• Ce-as mai merge si eu, dar din pacate sezonul de pescuit la mine s-a incheiat devreme, astept sa vina oferta la supermarket-uri.

Comment

• Profitand de vremea calduroasa de azi am iesit 2 ore pe Dunare...ce am realizat vedeti in atasament.
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• o mica captura
                    Attached Files

Comment

• am iesit si eu ieri putin pe o balta linga Piatra Neamt si am luat un mustacios de 3.6 kg.. fotografie0007.jpg

fotografie0008.jpg

fotografie0010.jpg

Fotografie0002.jpg
                      sigpic

Comment

• Eu merg deobicei la rapitor...stiuca,avat sau salau...pe Dunare ,pe Zeton sau la baraj la Izbiceni jud. Olt...Carmeloa...omule esti pasionat de pescuit...ma bucur...la intalnirele clubului nostru putem vb si de pescuit sa putem sa si mergem la o partida buna de pescuila...incercam desi nu prea mai merge...in poza nu sunt eu ci prietenul meu cu capturile noastre
                        Attached Files
                        Last edited by dany_uhp; 8 November 2010, 13:46. Reason: am uitat sa atasez o poza
                        CARPE DIEM!

Comment

• frumoase stiucile ...imi place si mie sa merg la rapitor dar pe aici nu ai unde sa iei asa exemplare ...mai mult la pastrav si ala e micut max 1-2 kg !!
                          sigpic

Comment

• Super faine capturi stimati domni. Va invidiez.

@dragos79 - bestiala balta d.p.d.v. al peisajului. Primavara cred ca este o splendoare pe malul acela cu stuf.

Comment

• asa e da senzatia de Delta!!
                              sigpic

Comment

• frumoase capturi mai aveti,,TINETI-O TOT ASA.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google