LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La bulgari e vreo taxa ceva?

Comment

• Duminica trecuta am fost la balta , la Valea Iazurilor .
      am fost eu , skandal si Ady_p , am stat c`am toata ziua si in afara de 2 ciortani si un caras nu prea a tras , apa era foarte rece .
      sa se mai incalzeasca afara si sigur v`a trage mai bine.
      am incercat si la rapitor , dar in zadar.
      Attached Files

Comment

• unde ar fi balta asta?
        are bradis mult? taxa? conditii?
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• salutare, frumoase capturi ai prins pe CHICIURA asta vremea nu vrea sa tina si cu noi de loc. Pentru CRULL la Bulgari este o taxa de 20 leva pe an si poti da pe Dunare tot anul de la primarie de la ei 2 poze si te rezolva pe loc.

Comment

• salutare vreu sa le urez in primul rind la toti loganisti care se numesc GHEORGHE, LA MULTI ANI ! si multa sanatate si cit mai tunate loganuti sa aveti.SI LA TOATE LUMEA UN PASTE FERICIT.

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
              unde ar fi balta asta?
              are bradis mult? taxa? conditii?
              Pe drumul catre Fundulea, dupa ce treci de Branesti si un sat mic al carui nume nu-l retin, faci stanga catre Belciugatele si de acolo ai indicatoare catre Valea Iazurilor. Nu are bradis si taxa e de 65 RON/zi, 4 bete, 5 kg la ramanere, nu mai mic de 1,5 kg.
              sigpic
              Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• salutare,vreu sa va aduc la cunostinta ca un prieten a fost la pescuit in data de 25.04.11la LUPSANU in una dintre balti si a luat 4 bucati 1/500kg de cioran (crap) dar la undita NU la lanseta asa ca apa sa incalzit citusi de putin aproape de mal iar el mustaciosu cauta de mincare.Astept sa se incalzeasca -Cred ca pina se ridica prohibitia pe Dunare poate se incalzeste. FIR INTINS

Comment

• toti pescari stau cuminti ? nu a mai dat nimeni cu batul in balta ? sa fie timpul ne favorabil de vina sau nu ati avut timp liber? NU mai este mult si ne intilnim pe DUNARE.------FIRE INTINSE LA TOTI BAETI ------

Comment

• Eu am fost pe la Carja de vreo 2 ori si am prins cam 5 Kg caras mare, 6-700 g bucata. Dar astept sa treaca prohibitia sa ma duc pe Siret unde placerea de a prinde peste e mai mare )
                    Anu asta am luat pe Siret mreana la 1,7 Kg + caras la Kg

Comment

• Muuuulta liniste. Eu unul m-am saturat de timpul asta.

Comment

• si pe mine ma dispera ploile si vijeliile... dar vine ea si vremea noastra .

Comment

• In fine, am iesit sambata asta la prima pescuiala pe anul asta.
                          Locatia: Maiorul
                          Taxa: 50 lei
                          Nr. lansete permise: 5 buc.
                          Cantitate permisa: 5 kg crap, caras nelimitat

Impresii si capturi:
                          Am ajuns pe malul baltii la ora 6 a.m. Locul vizat si unde am pescuit anul trecut, evident ca era ocupat. Balta literalmente plina ochi. Cu chiu cu vai am gasit un loc pe capatul baltii, unde am reusit sa aruncam si noi betele in apa, noroc ca malul opus este mai putin accesibil si nu era nimeni. Si balta de la Belciugatele (nu stiu care dintre ele se vede din drum) era full la ora aia. Cred ca nu a fost balta sambata unde sa nu fie plina ochi. Am fost tentat sa ma intorc acasa. Dupa o ora si ceva reuseam sa arunc si eu betele in apa (nu intrebati de ce, este greu de iesit pe balta cu un "pescar" care nu are de toate cu el; da-mi si mie momeala, da-mi cracane, da-mi scaun, da-mi .....,da-mi ...., plus ca l-a luat si pe fisu, alt mare "pescar" fara undita, etc, etc, etc, - invatatura de minte). Ca sa nu ma lungesc la vorba, pana la ora 12 aveam una bucata crap la 1 kg si 3 de caras.
                          Pana la plecare (ora 16) am mai luat 1 kg de caras si am avut doua rateuri (din prostia mea, am avut un forfac cu ace mici pe acea lanseta, il schimbasem mai devreme pe ala cu ace mari, in speranta ca vine mai des carasul).
                          Caldura cat cuprinde, iar vantul si-a facut de cap pana la 3 dupa masa. Per total multumit de prima iesire daca fac abstractie de ciondaneala cu al meu pretenar si mare pescar (culmea ca el a scos mai mult peste decat mine din apa, inca nu l-am sunat, astept sa-mi treaca supararea pe el). Cand speram ca incepe sa traga pestele mai bine, "tatiiii nu plecaaaaam acaaaaaasaaaa ??????!!!!!!. La ora 17 si ceva eram acasa.
                          Atasez evident si foto. Ultimele doua va las pe voi sa le comentati. Eu am ramas fara cuvinte cand am vazut.
                          Fire intinse si bambine zbuciumate prieteni.
                          Attached Files

Comment

• Aaaa...pai la prima pescuiala de anul asta am iesit si eu...de 1 mai...am fost la Pensiunea Eulor...pensiune cu balta proprie pe care aveau acces doar cei cazati in pensiune...
                            Aveam informatia ca au crap acolo...asa ca am plecat pregatiti pentru crap...carlige,porumb,mamaliga cu strot etc...
                            Sambata dimineata am momit locul si am plecat la plimbare pe la manastiri...pe seara ne-am intors si am inceput vanarea pestilor...ni s-au alaturat si colegii din Piatra Neamt mike26ro si dragos79...am stat noi ce am stat si nimic...spre seara a inceput carasul sa miste ...dragos79 a dat tonul distractiei cu primul caras prins...mare cat palma...pana la lasarea intunericului am strans 7 carasei pe care i-am pregatit.
                            A doua zi (duminica) la ora 5,30 eram pe balta...pe la 12 plecam...si pana la 11 am prins vreo 17 carasei la fel cat palma.
                            DeWil si sotia mea Gabi' au fost responsabili cu transarea si colectarea icrelor.
                            Sa treaca prohibitia ca asa mi-e dor de o stiuculita/salauas...
                            Fir beton tuturor.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• slabut... dar decat de loc !!! tura viitoare va fi cu noroc.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google