LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoase bucatile, fir intins sau mai bine fir de otel ca ala-i mai buna la monstrii astia. Cam extrasezon imi par mie rapitorii dar cine stie cum se mai comporta pe clima asta temperat-nebuna de apare pe la noi. Eu mai dau o tura pe sfarsitul saptamanii, joi-vineri ca asa dicteaza solunarul si ma duc in acelasi loc, Albele.
    Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• E cam extrasezon ai dreptate, dar am constatat ca e cam plin de rapitor peste tot anu asta.Stiucile alea le-am prin intr-o ora si jumatate,nu am mai stat pt ca am agatat o stiuca atat de mare incat a plecat cu lingurita cu tot.asta e.fir intins tuturor.
      Fara Semnatura.

Comment

• frumoase capturi tineo tot asa sanatate multa va doresc

Comment

• duminica 22.08.2010 am fost plecat pe Dunare la CL am reusit sa prind 1-stiuca cc1.20kg,2ciortani 200gr.si500gr. caras 300gr.-2buc.si un salau 2,400kg in total 5kg.imi pare rauca nu am avut tel .la mine pentru poze -rapitor la oblete viu,ciortan si caras la mamaliga la rima rosie sau alba nu a vrut nimic

Comment

• Poze cu ei in tigaie, n-ai facut ))
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Faine capturi. Felicitari tuturor.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                Poze cu ei in tigaie, n-ai facut ))
                Cu primii doi nu...ca nici nu i-am vazut...promit sa pun cu ceilati
                sigpic

Comment

• Valeriu dar si aseara ai(am) fost la pescuit ! de ce nu te lauzi si cu captura de ieri, ha?
                  eu macar am prins 3 fâţe, adica 1,,,2,,,3, da ...tu ?
                  Loganist far'de Logan

Comment

• Da...aseara nu am prins nimic...partenerul meu de pescuiala de saptamana trecuta a plecat...si cred ca si ala e un motiv...dar azi iar ma duc...si acum ma duc pregatiti cu momeala adegvata...voi reveni cu poze....cred
                    sigpic

Comment

• e nu te lasi tu pagubas ......daca nu de la ....si tot pui ceva poze
                      fir intins asteptam poze
                      sigpic

Comment

• Frumos, ma gandesc si eu sa ma apuc de pescuit la twister sau pestisor, adica la rapitor... pana acum numai statator am exersat As aprecia cateva sugestii referitor la momeala pe care o folositi pentru stiuca. Fir intins in continuare.

PS: Unde am fost eu la pescuit s-a cam dus vestea si au cam scos din peste, de data asta am prins vreo 15-16 bucati caras de la 300gr la 1.2kg (si da, caras la kg). Cea mai mare captura tot eu am detinuto la 1.2kg.
                        Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• da , si eu as fi interesat pt modul de prindere la rapitor.
                          am prins prima mea stiuca in delta la lingurita...nu stiu daca la noroc sau chiar am stiut sa mulinez.

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
                            Da...aseara nu am prins nimic...partenerul meu de pescuiala de saptamana trecuta a plecat...si cred ca si ala e un motiv...dar azi iar ma duc...si acum ma duc pregatiti cu momeala adegvata...voi reveni cu poze....cred
                            Nu cred....siguriata captura mea de la 17la 20...doi salai si o stiuca...si un salau scapat la 20 de cm de mal...asta e.

Referitor la pescuitul la rapitor...de ce ii zice rapitor...ca se repede ca un disperat sa apuce prada.
                            Se poate pescui la rapitor si la statioanr si la blinkereala (mulinare)...la stationar se pune pestisor viu prins de sirea spinarii (asa pestele sta mai mult timp viu) si se plimba in jurul firului.Acul se pune la 10-15 cm de plumb.
                            La blinkereala (adica lansezi si mulinezi) se da cu lingurita,pestisor de silicon,pestisor de plastic cu ancore etc.
                            La blinkereala trebuie sa mulinezi in asa fel incat pestisorul de silicon/plastic/lingurita sa faca niste miscari specifice fiecaruia pentru a atrage rapitorul...acest lucru(miscarea) il puteti observa undeva la mal...si va faceti o idee cat de repede trebuie sa mulinati.
                            Avantajele datului la blinkereala...poti vedea natura inconjuratoare in timp ce mulinezi(cand se agata simti la mana),nu ai timp de fumat/baut...si faci miscare
                            Daca mai sunt intrebari postati si raspund in functie daca stiu sau nu.
                            Fir intins tuturor...sau o urare de la Galati (cred) sa ma kac in sculele voastre...e pe bune asta. nu o luati ca o ofensa.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• pai si cum sunt miscarile astea specifice ? banuiesc ca fiecare momeala are stilul ei de mulinare ...
                              stiu ca la lingurita e asa , arunci , mulinezi , lasi umpic , iar mulinez ...si tot asa...corect ?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google