LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tare rau poza cata
    Fara Semnatura.

Comment

• salutare fr. capturi tineti-o tot asa ca a venit toamna, incepe crapul si somnul pe Dunare

Comment

• ah cl 02 ysa , abia astept octombrie sa ma duc pe delta...
        pana acuma am fost numai vara , cand era cald , apa ciorba....abia astept sa ma duc in sezon

Comment

• @L3ON - Multumesc de felicitari. De departe esti campionul anului. Respectul meu.
          @CATAFOF - super faina poza.
          @CARMELOA - Unde ai pescuit? Vreau si eu sa prind ce-ai prins tu. Pe la Bucale nu prea gasesc asemenea balta. Felicitari pt capturi.

Fire zbuciumate la toti.

Comment

• In juma de ora o tai la pescuit...cam bate vantul...sa vedem ce-o iesi
            sigpic

Comment

• Am revenit...au iesit doi salai...prinsi la pestisori de silicon...iata dovada...ca nu-s mincinos
              Si poza cu pestele gatit tot nu am pus-o...deci is mincinos...recunosc...dar va urma.
              Si nu vantul a fost impedimentul meu...ci Dunarea...a scazut 1 metru 1 metru si ceva
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Pentru cateva ore de pescuit este foarte buna captura. Avantaj cei ce stau aproape de rauri si lacuri. Fir de otel nu folosesti? Eu am avut o tentativa si a taiat cel mai bun fir textil ce la-m avut. (nu puteam taia firul textil nici cu dintii nici din prima cu o unghiera noua) Fir intins in continuare si sa ma ... si eu in sculele tale
                Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Merci de urare...de a doua ca e cu noroc
                  Am folosit fir de metal...dar din pacate am avut doar unul si la o prima agatatura in diferitele chestii de pe Dunare a rezistat...la a doua nu...si l-am pierdut.
                  Apoi am folosit fir textil...e bun si asta dar daca ai agatat momeala in diferitele cioturi care sunt pe Dunare il pierzi mai repede decat cel metalic...momentan nu mai am nici textil nici metalic...maine ma duc sa imi mai cumpar...metalic.
                  Fir intins si tie...
                  sigpic

Comment

• Am fost aseara iar la o pescuiala scurta..si de data asta nu am mai avut noroc...Dunarea a scazut vreo 3-4 metrii si am agatat/pierdut 4 pestisori pe fundul apei cu tot cu firul metalic...o sa imi confectionez un recuperator de voblere ca m-am saturat
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Cum functioneaza treaba aia ca pare interesanta.nu am mai vazut pana acum.
                      Fara Semnatura.

Comment

• Pai in momentul in care ai agatat voblerul tii firul intins...apoi recuperatorul de voblere se baga pe fir prin partea unde are acel ochet si se impinge cu putere spre vobler...evident trebuie sa ai firul desfacut la recuperator.Astfel recuperatorul ajunge sa se prinda cu acea gheara de locul unde s-a agatat voblerul.Apoi se va trage de sfoara care tine recuperatorul si in mod normal ar trebui sa recuperezi voblerul.
                        Momentan nu am incercat acesta scula...si imi voi confectiona una homme made...dar peste doua saptamani cand revin in tara
                        sigpic

Comment

• Interesant.este scump?daca ar merge si pentru lingurita ar fi bine,mi-as lua si eu unul.
                          Fara Semnatura.

Comment

• Pai cauta pe google recuperator voblere ( in magazine nu am vazut)...e vreo 60 de roni...si in principiu ar trebui sa mearfa si pentru lungurite.voblere.pestisor de silicon etc.
                            sigpic

Comment

• Cam mult.daca stai si te gandesti ca dai cam 6lei pe o ligurita ,sau pe un pestisor de silicon.in cate craci sa dai ca sa rupi atatea lingurite.Vorba ta,tot homemade cred ca se merita.
                              Fara Semnatura.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                                Poze cu ei in tigaie, n-ai facut ))
                                Uite ce va iesi la prima strigare

Carmeloa...daca lasi 3-4 pestisori de silicon cum am lasat eu parca nu mai e treaba ok...mai nasol a fost ca nu mai aveam

Astept sfaturi de la voi referitor la curatarea pestilor de solzi...cat mai usor posibil...mi-e mila de sotie
                                Attached Files
                                Last edited by valeriuciprian; 4 September 2010, 21:44.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google